Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Pe mine ma intereseaza sa fac ceea ce am spus, sa avem autostrazi in Romania, sa implementam proiectele care sunt in derulare

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Pe mine ma intereseaza sa fac ceea ce am spus, sa avem autostrazi in Romania, sa implementam proiectele care sunt in derulare

Ministrul Transporturilor, Razavn Cuc, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la audierea de azi de la Directia Nationala Anticoruptie. Am fost chemat la DNA in cursul diminetii, m-am prezentat. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, audiat la DNA

ACTUALIZARE Cuc, dupa audierea la DNA: Dosarul vizeaza perioada in care am fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor ------ Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie, intr-un dosar instrumentat de procurorii anticoruptie.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, audiat la DNA in calitate de martor

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat luni de procurori la Directia Nationala Anticoruptie. Acesta s-a prezentat la DNA insotit de avocat.

Ministrul Transporturilor, la DNA: Ce a declarat Razvan Cuc in fata procurorilor

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat, luni, de procurorii DNA. Cuc a fost audiat in calitate de martor. Nu se stiu deocamdata informatii despre dosarul in care a fost chemat ministrul Cuc la.

Ministrul Transporturilor, la DNA: Ce a declarat Razvan Cuc in fata procurorilor (surse)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat, luni, de procurorii DNA. Cuc a fost audiat in calitate de martor, sustin surse judiciare. Nu se stiu deocamdata informatii despre dosarul in care a fost .

Dezbateri aprinse la motiunea pe Transporturi. Liberalii ii reproseaza lui Razvan Cuc lipsa autostrazilor

O noua motiune simpla depusa de liberali este dezbatuta astazi in Parlament. De aceasta data vizat este ministrul Transporturilor Razvan Cuc. Opozitia ii reproseaza acestuia lipsa.

Razvan Cuc: ONG-urile sa se duca in alte state si sa ne lase pe noi sa facem autostrazi cum trebuie sa le facem

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat sambata la Targu-Jiu, ca nu va mai bloca niciodata un proiect de infrastructura indiferent de opinia ONG-urilor si ca doreste ca timpul obtinerii avizelor de mediu sa se scurteze de la un an la 90 de zile.

Ministrul Transporturilor, audiat la DNA. Razvan Cuc are calitate de martor intr-un dosar

Ministrul Transporturilor, Razavn Cuc, a fost audiat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in calitate de martor. PRocurorii nu au comunicat informatii despre dosarul in care a fost audiat ministrul.

Ministrul Transporturilor, primele declaratii dupa audierea de la DNA

Ministrul Transporturilor,Razavn Cuc, a facut primele declaratii dupa audierea de la DNA. Cuc afost audiat in calitate de martor, intr-un dosar mai vechi ce face referire la perioada in care Cuc.

UPDATE Ministrul Transporturilor, audiat la DNA in calitate de martor. Ce spune Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor a fost audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, in calitate de martor. Razvan Cuc a spus ca este vorba despre un dosar deschis anul acesta si care vizeaza perioada in care a fost secretar de stat la Transporturi. El a refuzat sa dea mai multe detalii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )