Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Transporturilor verifica stadiul lucrarilor la autostrazi din ELICOPTER

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor verifica stadiul lucrarilor la autostrazi din ELICOPTER

Ministrul Transporturilor a verificat stadiul lucrarilor la Autostrada Sibiu-Orastie din elicopter. Asta pentru ca de la Cluj-Napoca la Orastie a facut doar 20 de minute, in timp ce cu masina ar fi ajuns in. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor: Pana la sfarsitul anului, se va putea circula pe autostrada de la Arad la Nadlac

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a efectuat joi o vizita fulger la Autostrada Arad-Nadlac, la lotul 1 Nadlac - Pecica, pentru a vedea la fata locului, care este stadiul lucrarilor. in urma discutiei cu.

Ministrul Transporturilor: Moldova trebuie legata de Transilvania prin autostrazi, altfel vor fi probleme sociale mari

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune ca Moldova trebuie legata cu prioritate de Transilvania, prin autostrazi, pentru ca in caz contrar vor fi probleme sociale mari, deoarece judetele din estul tarii se vor.

Premierul Victor Ponta il contrazice pe ministrul Transporturilor

Premierul il contrazice pe ministrul Transporturilor, Ioan Rus. Pe ruta Sibiu-Pitesti va fi autostrada, nu drum expres, asa cum declarase saptamana trecuta Ioan Rus. Victor Ponta spune ca.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, da asigurari ca lotul 3 din autostrada Orastie-Sibiu va fi gata pe 15 noiembrie: Mergem la vot pe autostrada

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a vizitat joi, 9 octombrie, santierul autostrazii Orastie-Sibiu pe singurul lot nedat in folosinta din sosea, lotul 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )