Libnet.ro
UNICEF

05:00

Premierul Victor Ponta il contrazice pe ministrul Transporturilor

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta il contrazice pe ministrul Transporturilor

Premierul il contrazice pe ministrul Transporturilor, Ioan Rus. Pe ruta Sibiu-Pitesti va fi autostrada, nu drum expres, asa cum declarase saptamana trecuta Ioan Rus. Victor Ponta spune ca. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, da asigurari ca lotul 3 din autostrada Orastie-Sibiu va fi gata pe 15 noiembrie: Mergem la vot pe autostrada

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a vizitat joi, 9 octombrie, santierul autostrazii Orastie-Sibiu pe singurul lot nedat in folosinta din sosea, lotul 3.

Premierul Victor Ponta merge astazi la Uzinele Dacia de la Mioveni

Premierul Victor Ponta se va afla astazi, la ora 11. 25, la Uzinele Dacia de la Mioveni, iar la 13. 30 va vizita Spitalul Municipal Curtea de Arges, asistand si la ceremonia de dezvelire a placii aniversare cu ocazia implinirii a 30 de ani de la infiintarea spitalului.

Master planul de transporturi, promisiuni de campanie electorala? Ce a spus ministrul Ioan Rus

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a prezentat la Cluj Master planul de transporturi pentru perioada 2014-2020. Pentru cele sase autostrazi si cei peste 2. 000 de kilometri de drumuri expres prevazuti in plan, Guvernul nu si-a asumat niciun termen de finalizare. Ministrul spune, totusi, ca initiativa nu este una electorala.

Master planul de transporturi este doar o promisiune electorala? Ce a spus ministrul Ioan Rus

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a prezentat la Cluj master planul de transporturi pentru perioada 2014-2020. Pentru cele sase autostrazi si cei peste 2. 000 de kilometri de drumuri expres prevazuti in plan, Guvernul nu si-a asumat niciun termen de finalizare. Ministrul spune, totusi, ca initiativa nu este una electorala, sustinand ca suntem doar in faza de dezbateri.

Ministrul Ioan Rus afirma ca Ungaria va termina abia la primavara autostrada pana la Nadlac

Ungaria va termina abia la primavara autostrada pana la Nadlac, in timp ce segmentul de la Pecica pana la granita va fi circulabil din decembrie, dar se va putea iesi din tara tot prin vama actuala din Nadlac, printr-o bretea rutiera de sase kilometri, a spus ministrul Transporturilor Ioan Rus, joi.

Ioan Rus prezinta masterplanul de transport la Cluj

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, prezinta, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Cluj, masterplanul de transporturi.

Ioan Rus despre masterplanul de transport: intre 2014 si 2020 vom folosi 6 miliarde de euro din bani europeni

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, prezinta, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Cluj, masterplanul de transporturi. El a sustinut ca vor fi folosite fonduri europene de 6 miliarde de euro pentru realizarea autostrazilor si drumurilor expres prevazute in masterplan.

Ministrul Transporturilor: Moldova trebuie legata de Transilvania prin autostrazi, altfel vor fi probleme sociale mari

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune ca Moldova trebuie legata cu prioritate de Transilvania, prin autostrazi, pentru ca in caz contrar vor fi probleme sociale mari, deoarece judetele din estul tarii se vor.

Ministrul Transporturilor: Pana la sfarsitul anului, se va putea circula pe autostrada de la Arad la Nadlac

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a efectuat joi o vizita fulger la Autostrada Arad-Nadlac, la lotul 1 Nadlac - Pecica, pentru a vedea la fata locului, care este stadiul lucrarilor. in urma discutiei cu.

Dr. Ponta contrazice datele INS: Recesiunea tehnica, o campanie electorala a presei

Premierul Victor Ponta sustoine ca presa minte in legatura cu reconfirmarea recesiunii tehnice a Romaniei, Institutul National de Statistica INS) reconfirmand defapt cresterea economica iar Fondul Monetar International FMI) a imbunatatit prognoza, de la 2,2% la 2,4%.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )