Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministrul Transporturilor: Pana la sfarsitul anului, se va putea circula pe autostrada de la Arad la Nadlac

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor: Pana la sfarsitul anului, se va putea circula pe autostrada de la Arad la Nadlac

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a efectuat joi o vizita fulger la Autostrada Arad-Nadlac, la lotul 1 Nadlac - Pecica, pentru a vedea la fata locului, care este stadiul lucrarilor. in urma discutiei cu. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, da asigurari ca lotul 3 din autostrada Orastie-Sibiu va fi gata pe 15 noiembrie: Mergem la vot pe autostrada

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a vizitat joi, 9 octombrie, santierul autostrazii Orastie-Sibiu pe singurul lot nedat in folosinta din sosea, lotul 3.

Master Plan: Ministrul Transporturilor nu exclude autostrada Sibiu 150; Pitesti, dar dupa 2020

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, sustine ca modernizarea soselei Sibiu Pitesti la profil de autostrada se va putea materializa abia din 2020, asta dupa ce constructia autostrazii Sibiu-Pitesti a fost solicitata insistent de participantii la.

Autostrada Sibiu-Pitesti, dupa 2020. Ministrul Transporturilor: Drumul expres, o faza intermediara de la nimic la autostrada

Constructia autostrazii Sibiu-Pitesti a fost solicitata insistent de participantii la prima dezbatere publica a Master Planului, document unde traseul figureaza ca drum expres, iar ministrul Transporturilor, Ioan.

Garanti Leasing vrea sa-si creasca vanzarile cu aproape 20%, pana la sfarsitul anului

Okan Yurtsever este General Manager al Garanti Leasing, avand o experienta in domeniul financiar de aproape 20 de ani. Garanti Leasing, brandul sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA, a acordat peste 700 de milioane de euro pentru activele in leasing financiar si a semnat peste 40. 000 de contracte de leasing, de la infiintare si pana acum.

Companiile farmaceutice din Romania au anuntat ca vor disponibiliza 200 de angajati pana la sfarsitul anului

Producatorii romani de medicamente generice au anuntat ca vor disponibliza peste 200 de angajati pana la sfarsitul lunii decembrie. Concedierile au loc pe fondul cadrului fiscal si legislativ care a afectat puternic operatiunile industriale ale companiilor locale in ultimii ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2039 seconds )