Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Tudorel Toader anunta ca procuroarea Mihaiela Iorga a fost la el in audienta. Cum a decurs intalnirea

România Liberă România Liberă,
Ministrul Tudorel Toader anunta ca procuroarea Mihaiela Iorga a fost la el in audienta. Cum a decurs intalnirea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Craiova, ca a primit-o in audienta pe procuroarea Mihaiela Iorga Moraru si a luat act de tot ce i-a spus, fara sa ii adreseze vreo intrebare, informeaza Mediafa . continuă pe România Liberă

Inspectia Judiciara s-a autosesizat, dupa ce procuroarea Mihaiela Iorga a spus ca a fost citata prin fiica sa

Inspectia Judiciara s-a autosesizat, dupa ce procuroarea DNA Mihaiela Iorga Moraru a afirmat, luni seara, ca un magistrat de la DNA Ploiesti a sunat-o pe fiica ei la scoala, dar si pe mama sa pentru a incerca sa vorbeasca cu ea.

Sefa CSM, Mariana Ghena, a refuzat o intalnire intre judecatori si ministrul Tudorel Toader

Cinci judecatori au solicitat presedintelui Consiliului sa organizeze o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema legilor justitiei, insa, Mariana Ghena a refuzat intalnirea.

Lovitura dura pentru ministrul Tudorel Toader: Memoriu impotriva legilor Justitiei

Lovitura dura pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si proiectul de modificare a legilor justitiei. Peste 700 de magistrati, inclusiv procurori de la DNA si DIICOT, judecatori de la Curtile de.

Toader, despre intalnirea cu Mihaiela Iorga Moraru: Am lasat-o sa relateze liber, ce doreste dansa si cat doreste dansa. Am luat act de ce a spus

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri, la Craiova, ca a primit-o in audienta pe Mihaiela Iorga Moraru, care a sustinut ca procurorii i-au sunat fiica minora pentru a o cita la Parchetul Ploiesti, a lasat-o sa relateze liber, ce doreste dansa si ca a luat act de ce i-a spus, relateaza Agerpres.

Procuroarea Mihaiela Iorga, audiata la DNA Ploiesti

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a fost audiata, miercuri, la DNA Ploiesti, unde a fost citata in calitate de martor intr-un dosar pentru infractiunile de favorizare a faptuitorului si fals intelectual. Ea a refuzat sa spuna despre ce dosar este vorba.

Procurorul Mihaiela Iorga, la Ministerul Justitiei: Este o audienta

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a ajuns, miercuri dimineata, la sediul Ministerului Justitiei, unde se va intalni cu ministrul Tudorel Toader.

Mihaiela Iorga Moraru, procuroarea exclusa din DNA de Codruta Kovesi, se intalneste cu ministrul Justitiei: Traiesc, deci o sa lupt

ProcuroareaMihaiela Iorga Moraru a mers miercuri dimineata la sediul Ministerului Justitiei, unde a cerut o audienta cu ministrul Tudorel Toader, informeaza Stiripesurse. ro. Da, este o.

Procurorul Mihaiela Iorga, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei: Un procuror revocat din DNA nu este lipsit de drepturi

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a ajuns, miercuri dimineata, la sediul Ministerului Justitiei, unde se va intalni cu ministrul Tudorel Toader.

Cum explica Ministerul Justitiei mentinerea in functie a judecatoarei Mariana Mot, moasa lui Judecator, unul dintre copiii lui Bercea Mondial, in contextul in care Tudorel Toader a anuntat incetarea detasarii tuturor judecatorilor din minister

In aceasta vara, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca detasarea tuturor judecatorilor de la Ministerul Justitiei inceteaza incepand cu data de 15 iulie. Totusi, in prezent, in fruntea ministerului a mai ramas un judecator numit secretar de stat in luna ianuarie de fostul ministru Florin Iordache. Este vorba despre judecatoarea Mariana Mot, cunoscuta drept o apropiata a baronului de Olt, Paul Stanescu, si unul dintre magistratii despre care presa a scris este moasa lui Judecator, unul dintre cei opt copii ai interlopului Bercea Mondial. Intrebati de ce judecatoarea Mot si-a pastrat functia in ciuda afirmatiilor ministrului, reprezentantii ministerului Justitiei au transmis intr-un raspuns la solicitarea HotNews. ro ca incetarea detasarii judecatorilor din cadrul Ministerului reprezinta o chestiune de oportunitate, ce tine exclusiv de aprecierea conducerii ministerului.

CSM si-a motivat avizul negativ asupra legilor Justitiei, propuse de Tudorel Toader. Marea problema este legata de sefii DNA si DIICOT

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a transmis, marti, motivarea pentru avizul negativ dat asupra propunerilor de modificare a legilor Justitiei, formulate de ministrul Tudorel Toader.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )