Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul ungar al Apararii a DEMISIONAT. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Ministrul ungar al Apararii a DEMISIONAT. Care este motivul

Ministrul ungar al Apararii, Csaba Hende, a demisonat, luni, dupa o reuniune a Cabinetului de securitate nationala pe tema situatiei imigratiei. continuă pe România Liberă

Traficul feroviar Caransebes-Timisoara, BLOCAT. Care este motivul

Traficul feroviar intre Caransebes si Timisoara este blocat dupa ce trei vagoane ale unui tren de marfa, incarcate cu motorina, au deraiat, duminica seara.

Actorul Tom Hardy, nerabdator sa se incheie anul. Care este motivul

Actorul britanic Tom Hardy, care s-a remarcat in filme de succes precum Mad Max: Drumul furiei, Cavalerul negru: Legenda renaste, Un spion care stia prea multe, inceputul si RocknRolla, va deveni tata pentru a doua oara.

Ministrul ungar al Apararii a demisionat dupa o reuniune a Cabinetului de securitate nationala pe tema imigratiei

Ministrul ungar al Apararii, Csaba Hende, a demisionat din functie dupa o reuniune a Cabinetului de securitate nationala pe tema situatiei imigratiei, informeaza MTI, potrivit Mediafax. Premierul Viktor Orban a.

Criza refugiatilor face prima victima politica: ministrul maghiar al Apararii a demisionat dupa o reuniune a Guvernului Orban privind imigratia

Ministrul maghiar al Apararii, Csaba Hende, a demisonat luni din functie, dupa o reuniune a Cabinetului de securitate nationala pe tema situatiei imigratiei, a anuntat centrul de informare al Guvernului, intr-un comunicat citat de MTI.

Melescanu, martor intr-un dosar in care este implicat un fost sef al Spitalului Militar

ACTUALIZARE 10:25 Fost ministru al Apararii in perioada 2007-2008 Teodor Melescanu a fost chemat pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar in care s-a inceput urmarirea penala in rem pentru fapte de coruptie, in care apare si generalul Ioan Sirbu, fost sef al Spitalului Militar Central din Bucuresti si fost sef al Directiei Medicale din Ministerul Apararii Nationale, potrivit declaratiilor lui Melescanu la iesirea din sediul DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )