Libnet.ro
UNICEF

10:00

Criza refugiatilor face prima victima politica: ministrul maghiar al Apararii a demisionat dupa o reuniune a Guvernului Orban privind imigratia

Adevărul Adevărul,
Criza refugiatilor face prima victima politica: ministrul maghiar al Apararii a demisionat dupa o reuniune a Guvernului Orban privind imigratia

Ministrul maghiar al Apararii, Csaba Hende, a demisonat luni din functie, dupa o reuniune a Cabinetului de securitate nationala pe tema situatiei imigratiei, a anuntat centrul de informare al Guvernului, intr-un comunicat citat de MTI. continuă pe Adevărul

Criza refugiatilor, in atentia Camerei Deputatilor. Aurescu a fost chemat la sedinta

Ministrul de externe Bogdan Aurescu a fost chremat, marti, la sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru a prezenta situatia legata de criza refugiatilor .

Criza refugiatilor: ce planuri are guvernul roman

Premierul Victor Ponta s-a intalnit vineri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Popularitatea Angelei Merkel scade din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Mediafax.

Ministrul german de Finante: Statele UE trebuie sa actioneze impreuna in criza refugiatilor

Ministrul german al finantelor, Wolfgang Schauble, a invitat duminica cele 28 de state ale UE sa actioneze impreuna in fata crizei refugiatilor pentru a pastra pacea si valorile in Europa.

Seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu, cere SOLUTII URGENTE in criza refugiatilor

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, cere Uniunii Europene sa gaseasca solutii urgente pentru a rezolva problema refugiatilor.

Vasile Blaga, despre criza refugiatilor: Nu sunt de acord cu Traian Basescu. E nevoie de solidaritate, dar sa ne cerem si noi drepturile. Meritam sa fim stat Schengen si nu suntem (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri ca nu este de aceeasi parere cu fostul presedinte Traian Basescu, care sustine ca Romania ar face o mare greseala daca ar accepta refugiatii pe teritoriul.

Predoiu, despre criza refugiatilor: Ponta si Dragnea au pus Romania intr-o situatie IMPOSIBILA

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine intr-o postare pe contul sau de Facebook ca, de o saptamana, Guvernul se balbaie pe tema refugiatilor, Victor Ponta si Liviu Dragnea punand Romania intr-o situatie imposibila in Europa, prin declaratii contradictorii care starnesc stupoare la Bruxelles.

Criza refugiatilor din Europa: principalele momente de la inceputul anului

Aproape 365. 000 de oameni si-au riscat viata, de la inceputul anului, pentru a ajunge in Europa, iar peste 2. 800 au murit inecati in Mediterana, potrivit OIM, relateaza AFP, care prezinta principalele momente ale celei mai mari crize a refugiatilor din.

Criza refugiatilor: Exodul va dura ani de zile - Donald Tusk

Criza legata de afluxul imigrantilor in Europa este inceputul unui exod, care putea dura ani de zile, a avertizat, luni, presedintele Consiliului European Donald Tusk, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )