Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul ungar de externe: Gardul de la granita cu Romania va fi construit pe o lungime de 70 de km

B1 B1,
Ministrul ungar de externe: Gardul de la granita cu Romania va fi construit pe o lungime de 70 de km

Ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, a declarat joi de dimineata, ca gardul care va fi construit de Ungaria la frontiera cu Romania va avea o lungime rezonabila, de 70 de km, scrie MTI, citat de. continuă pe B1

Gardul dintre Ungaria si Romania: Ministrul ungar de Externe condamna afirmatiile lui Victor Ponta, pe care le considera calomnii salbatice

Gardul dintre Ungaria si Romania continua sa agraveze tensiunile dintre cele doua tari. Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a condamnat ferm miercuri dimineata afirmatiile facute de premierul Victor Ponta, potrivit carora unii decidenti politici ungari nu sunt cu nimic mai buni decat cei din Siria sau Libia, relateaza MTI.

Gardul de la granita cu Romania va fi construit pe o lungime de 70 de km

ACTUALIZARE 17:32 Dusa: Nu e normal gardul de sarma ghimpata intre doua state ale UE Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat astazi, in Poligonul Varsatura din judetul Braila, ca nu este normal sa existe garduri de sarma ghimpata intre doua state ale Uniunii Europene si NATO, care au si un batalion comun de mentinere a pacii, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 16:40 Croatia nu mai poate primi imigranti, a anuntat ministrul de interne * ACTUALIZARE 15:15 Iohannis: Daca UE ne impune mai multi refugiati este posibil sa folosim fonduri europene * ACTUALIZARE 14:34 Guvern: Pozitia Romaniei cu privire la tratamentul aplicat imigrantilor in Ungaria, in acord cu pozitiile exprimate de statele UE * ACTUALIZARE 14:00 Comisarul european pentru migratie: Gardurile si violentele nu rezolva criza refugiatilor * Croatia: Pana la 5. 000 de imigranti incearca sa urce in trenurile spre Zagreb * ACTUALIZARE 12:00 Parlamentul European a aprobat redistribuirea a 120. 000 de migranti.

Ministrul ungar de Externe, un nou atac la politicienii romani

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat ca frustrarea politicienilor romani probabil este generata de faptul ca actuala situatie arata in ce masura Romania este pregatita sa adere la Schengen.

Ministrul ungar de Externe: Imigrantii de la frontiera cu Serbia sunt agresivi. Atitudinea lor este socanta

Ungaria se confrunta cu imigranti agresivi si situatia este inacceptabila, afirma ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, precizand ca punctul vamal Roszke va fi inchis pentru 30.

Ministrul ungar de Externe: Ne confruntam cu un val masiv si agresiv de imigranti. Atitudinea lor este socanta, inacceptabila

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat ca tara sa se confrunta cu imigranti agresivi si situatia este inacceptabila, precizand ca punctul vamal Roszke va fi inchis pentru 30 de zile dupa.

Ministrul ungar de Externe indeamna autoritatile sarbe sa opreasca imigrantii agresivi

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a cerut autoritatilor sarbe sa ia masuri urgente pentru a opri imigrantii agresivi care incearca sa patrunda cu forta in Ungaria, informeaza MTI, potrivit.

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto: Unii dintre politicienii romani au intrat intr-o spirala a minciunilor. Frustrarea lor, generata probabil de situatia privind Schengen

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, lanseaza un atac dur la adresa politicienilor romani si sustine ca unii dintre ei au intrat intr-o spirala a minciunilor. Unii politicieni romani au intrat.

Gardul de la granita cu Romania va fi construit pe o lungime de 70 de km

ACTUALIZARE 14:34 Guvern: Pozitia Romaniei cu privire la tratamentul aplicat imigrantilor in Ungaria, in acord cu pozitiile exprimate de statele UE Guvernul Romaniei reitereaza pozitia conform careia constructia unui gard la granitele Ungariei cu vecinii sai, care sa opreasca fluxul de imigranti, este neconforma cu normele Uniunii Europene, conform unui comunicat publicat pe site-ul Executivului. *ACTUALIZARE 14:00 Comisarul european pentru migratie: Gardurile si violentele nu rezolva criza refugiatilor *Croatia: Pana la 5. 000 de imigranti incearca sa urce in trenurile spre Zagreb *ACTUALIZARE 12:00 Parlamentul European a aprobat redistribuirea a 120. 000 de migranti.

Gardul de la granita cu Romania va fi construit pe o lungime de 70 de km

Ungaria intentioneaza sa construiasca un gard de-a lungul a 70 de km de frontiera cu Romania, pentru a preveni intrarea de imigranti ilegali, a declarat azi dimineata, pentru postul de radio Kossut, ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, transmit surse din presa.

Gardul pe care Ungaria il va construi la granita cu Romania va avea 70 de kilometri

Ungaria planuieste sa construiasca un gard lung de 70 de kilometri de-a lungul frontierei sale cu Romania, pentru a preveni intrarea imigrantilor clandestini, a declarat ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )