Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul ungar de Externe: Imigrantii de la frontiera cu Serbia sunt agresivi. Atitudinea lor este socanta

Antena3 Antena3,
Ministrul ungar de Externe: Imigrantii de la frontiera cu Serbia sunt agresivi. Atitudinea lor este socanta

Ungaria se confrunta cu imigranti agresivi si situatia este inacceptabila, afirma ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, precizand ca punctul vamal Roszke va fi inchis pentru 30. continuă pe Antena3

Gardul dintre Ungaria si Romania: Ministrul ungar de Externe condamna afirmatiile lui Victor Ponta, pe care le considera calomnii salbatice

Gardul dintre Ungaria si Romania continua sa agraveze tensiunile dintre cele doua tari. Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a condamnat ferm miercuri dimineata afirmatiile facute de premierul Victor Ponta, potrivit carora unii decidenti politici ungari nu sunt cu nimic mai buni decat cei din Siria sau Libia, relateaza MTI.

Ministrul ungar de Externe indeamna autoritatile sarbe sa opreasca imigrantii agresivi

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a cerut autoritatilor sarbe sa ia masuri urgente pentru a opri imigrantii agresivi care incearca sa patrunda cu forta in Ungaria, informeaza MTI, potrivit.

Ministrul ungar de Externe: Ne confruntam cu un val masiv si agresiv de imigranti. Atitudinea lor este socanta, inacceptabila

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat ca tara sa se confrunta cu imigranti agresivi si situatia este inacceptabila, precizand ca punctul vamal Roszke va fi inchis pentru 30 de zile dupa.

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto: Unii dintre politicienii romani au intrat intr-o spirala a minciunilor. Frustrarea lor, generata probabil de situatia privind Schengen

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, lanseaza un atac dur la adresa politicienilor romani si sustine ca unii dintre ei au intrat intr-o spirala a minciunilor. Unii politicieni romani au intrat.

Ministrul ungar de Externe, un nou atac la politicienii romani

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat ca frustrarea politicienilor romani probabil este generata de faptul ca actuala situatie arata in ce masura Romania este pregatita sa adere la Schengen.

Ministrul ungar de Externe: Austria poarta de cateva saptamani o campanie de minciuni la adresa Ungariei

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a reactionat in urma declaratiior facute de cancelarul austriac, Werner Faymann, in care a criticat atitudinea ungara cu privire la criza refugiatilor, spunand ca.

Ministrul Afacerilor Externe efectueaza luni o vizita in Turkmenistan

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va efectua luni o vizita in Turkmenistan. Aurescu se va intalni cu omologul turkmen Rasid Meredov, vicepremier si ministru al afacerilor externe, si cu presedintele.

Ministrul de Externe ungar ii da replica lui Ponta: Premierul Romaniei a facut declaratii extremiste si mincinoase

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a respins criticile premierului Victor Ponta privind gestionarea de catre Ungaria a crizei imigrantilor, si a catalogat afimatiile sefului Executivului drept extremiste si mincinoase.

Ministrul de Externe al Ungariei, atac dur la Victor Ponta: Si-a pierdut autocontrolul. Remarcile sale au o singura explicatie, si-a pierdut total sprijinul in politica interna din Romania

Ministrul de externe ungar Peter Szijjarto a condamnat dur miercuri afirmatiile premierului Victor Ponta la adresa Ungariei, anunta B1 TV. Peter Szijjarto a spus ca Ponta si-a pierdut autocontrolul prin unele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )