Libnet.ro
UNICEF

00:07

Minunea din Targu Jiu: Chipul lui Iisus a aparut pe frunza uscata a unei flori (VIDEO)

B1 B1,
Minunea din Targu Jiu: Chipul lui Iisus a aparut pe frunza uscata a unei flori (VIDEO)

Oamenii dintr-un cartier din Targu Jiu spun ca l-au vazut pe Dumnezeu. Asta dupa ce angajata unei terase a descoperit chipul lui Iisus pe frunza unei flori ornamentale. Lumea s-a crucit, dar povestea a prins. continuă pe B1

Primarul din Targu Jiu, implicat intr-un accident de masina

Edilul orasului Targu Jiu, Florin Carciumaru, a fost implicat miercuri seara intr-un accident. Aflat pe drumul de centura din Targu Jiu, masina acestuia a intrat in sant. Primarul gorjean a fost internat de.

Primarul din Targu Jiu, ranit intr-un accident rutier

Primarul din Targul Jiu a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident rutier.

Florin Carciumaru, primarul municipiului Targu-Jiu, implicat intr-un accident de circulatie

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident de circulatie, care a avut loc pe centura orasului. Din primele informatii, Florin Carciumaru a pierdut controlul autoturismului personal si a intrat cu masina intr-un sant de scurgere a apelor pluviale de pe centura municipiului Targu-Jiu, transmite Agerpres.

Sacali in apropiere de municipiul Targu-Jiu

Aproape 80 de sacali traiesc in padurile din judetul Gorj, potrivit Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Gorj, o mare parte dintre acestia aflandu-se in padurile din comuna Balanesti, care se invecineaza cu municipiul Targu-Jiu.

Angajate ale unui supermarket, suspectate de furt

Doua angajate ale unui supermarket din Targu-Jiu sunt acuzate ca au sustras mai multe produse. Seful raionului a sesizat Politia Municipiului Targu-Jiu a fost sesizata prin Numarul de Urgenta 112.

Primarul orasului Targu Jiu, in stare grava la spital, dupa ce i s-a facut rau la volan si a intrat cu masina in santul de pe marginea drumului

Florin Carciumaru, primarul orasului Targu Jiu, a ajuns la spital dupa ce i s-a facut rau la volan si a intrat cu masina in santul de pe marginea drumului. Edilul a fost transportat de urgenta la spital,.

Job club pentru someri, organizat de Asociatia Vasiliada

Peste 100 de persoane fara loc de munca au vizitat ieri, la Hotelul Brancusi din Targu Jiu, Job-Clubul organizat de Asociatia Vasiliada, a Mitropoliei Olteniei, in parteneriat cu Federatia Patronatelor din Regiunea Olteniei.

O centrala termica din Targu Mures a ramas cu un SINGUR abonat

O centrala termica de cartier din Targu Mures a ramas cu un singur consumator, astfel ca nu va putea fi pornita in sezonul rece, reprezentantii municipalitatii sustinand ca vor face o analiza pentru a.

UPDATE Primarul Florin Carciumaru, implicat intr-un accident

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a ajuns in aceasta seara la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Targu-Jiu, dupa ce a fost implicat intr-un accident.

FOTOGALERIE O eleva de la Colegiul National Spiru Haret i-a urcat pe scaune pe membrii juriului de la Vocea Romaniei

Maria Mirabela Cismaru, in varsta de 17 ani, din Rovinari, eleva a Colegiului National Spiru Haret din Targu-Jiu a avut o interpretare deosebita la emisiunea de maxima audienta Vocea Romaniei si a reusit sa-i faca pe membrii juriului sa se urce pe scaune si sa danseze pe ritmurile melodiei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )