Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primarul din Targu Jiu, ranit intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Primarul din Targu Jiu, ranit intr-un accident rutier

Primarul din Targul Jiu a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident rutier. continuă pe Adevărul

Primarul din Targu Jiu, implicat intr-un accident de masina

Edilul orasului Targu Jiu, Florin Carciumaru, a fost implicat miercuri seara intr-un accident. Aflat pe drumul de centura din Targu Jiu, masina acestuia a intrat in sant. Primarul gorjean a fost internat de.

Accident intre masinile conduse de un octogenar si un sexagenar

Un accident de circulatie a avut loc pe Calea Bucuresti din Targu Jiu, intre masinile conduse de octogenar si un sexagenar.

Sculptorul Constantin Brancusi, distins cu o stea pe o alee a celebritatilor, la Targu Jiu

Autoritatile din Targu Jiu au inaugurat luni o alee a celebritatilor, primul distins cu o stea fiind sculptorul Constantin Brancusi, transmite Mediafax. Primarul Florin Carciumaru sustine ca autoritatile.

Pandurii Targu Jiu a invins CFR Cluj, scor 2-1, in etapa a IX-a a Ligii I

Echipa Pandurii Targu Jiu a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 0-0), formatia CFR Cluj, intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, informeaza Mediafax. in urma acestui meci, gorjenii au revenit.

Sacali in apropiere de municipiul Targu-Jiu

Aproape 80 de sacali traiesc in padurile din judetul Gorj, potrivit Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Gorj, o mare parte dintre acestia aflandu-se in padurile din comuna Balanesti, care se invecineaza cu municipiul Targu-Jiu.

Demonstratia lui MM Stoica: Iata cum CFR Cluj a fost avantajata la Targu Jiu

MM Stoica se foloseste de o retea de socializare pentru a incerca sa demonstreze ca, in realitate, CFR Cluj a fost echipa avantajata de arbitraj in meciul cu Pandurii Targu Jiu.

O centrala termica din Targu Mures a ramas cu un SINGUR abonat

O centrala termica de cartier din Targu Mures a ramas cu un singur consumator, astfel ca nu va putea fi pornita in sezonul rece, reprezentantii municipalitatii sustinand ca vor face o analiza pentru a.

Catelusa gestanta, blocata timp de trezi zile intr-un adapost din scara unui bloc

O catelusa gestanta a stat trei zile inchisa intr-un adapost pe care il gasise in scara unui bloc din cartierul Plopilor, din municipiul Targu-Jiu, din cauza ca iesirea a fost blocata cu pietre.

TRAGEDIE in Giurgiu: Trei politisti au MURIT intr-un accident.

Trei politisti au murit si unul a fost grav ranit, miercuri dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe DN5, in judetul Giurgiu, transmite Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, cei patru politisti se intorceau de la serviciu, dupa tura de noapte. Se pare ca soferul a adormit la volan. Traficul pe DN 5 este inchis.

FOTOGALERIE O eleva de la Colegiul National Spiru Haret i-a urcat pe scaune pe membrii juriului de la Vocea Romaniei

Maria Mirabela Cismaru, in varsta de 17 ani, din Rovinari, eleva a Colegiului National Spiru Haret din Targu-Jiu a avut o interpretare deosebita la emisiunea de maxima audienta Vocea Romaniei si a reusit sa-i faca pe membrii juriului sa se urce pe scaune si sa danseze pe ritmurile melodiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )