Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primarul orasului Targu Jiu, in stare grava la spital, dupa ce i s-a facut rau la volan si a intrat cu masina in santul de pe marginea drumului

Antena3 Antena3,
Primarul orasului Targu Jiu, in stare grava la spital, dupa ce i s-a facut rau la volan si a intrat cu masina in santul de pe marginea drumului

Florin Carciumaru, primarul orasului Targu Jiu, a ajuns la spital dupa ce i s-a facut rau la volan si a intrat cu masina in santul de pe marginea drumului. Edilul a fost transportat de urgenta la spital,. continuă pe Antena3

Florin Carciumaru, primarul municipiului Targu-Jiu, implicat intr-un accident de circulatie

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident de circulatie, care a avut loc pe centura orasului. Din primele informatii, Florin Carciumaru a pierdut controlul autoturismului personal si a intrat cu masina intr-un sant de scurgere a apelor pluviale de pe centura municipiului Targu-Jiu, transmite Agerpres.

Primarul din Targu Jiu, implicat intr-un accident de masina

Edilul orasului Targu Jiu, Florin Carciumaru, a fost implicat miercuri seara intr-un accident. Aflat pe drumul de centura din Targu Jiu, masina acestuia a intrat in sant. Primarul gorjean a fost internat de.

Primarul din Targu Jiu, ranit intr-un accident rutier

Primarul din Targul Jiu a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident rutier.

UPDATE Primarul Florin Carciumaru, implicat intr-un accident

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a ajuns in aceasta seara la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Targu-Jiu, dupa ce a fost implicat intr-un accident.

Mircea Vrajitoru, in stare grava dupa un accident suferit la Portimao

Motociclistul Mircea Vrajitoru se afla internat in stare grava la un spital din Faro, dupa ce a suferit, duminica, un accident in timpul unei competitii care a avut loc in Portugalia.

Sculptorul Constantin Brancusi, distins cu o stea pe o alee a celebritatilor, la Targu Jiu

Autoritatile din Targu Jiu au inaugurat luni o alee a celebritatilor, primul distins cu o stea fiind sculptorul Constantin Brancusi, transmite Mediafax. Primarul Florin Carciumaru sustine ca autoritatile.

Doua metrouri s-au ciocnit in Milano. Zeci de oameni au fost raniti. Trei dintre ei sunt in stare grava

22 de oameni au fost raniti dupa ce doua metrouri s-au ciocnit in orasul italian Milano. Unul dintre trenuri oprise la semafor si a fost izbit violent din spate de o alta granitura. Din primele informatii se.

Sacali in apropiere de municipiul Targu-Jiu

Aproape 80 de sacali traiesc in padurile din judetul Gorj, potrivit Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Gorj, o mare parte dintre acestia aflandu-se in padurile din comuna Balanesti, care se invecineaza cu municipiul Targu-Jiu.

Demonstratia lui MM Stoica: Iata cum CFR Cluj a fost avantajata la Targu Jiu

MM Stoica se foloseste de o retea de socializare pentru a incerca sa demonstreze ca, in realitate, CFR Cluj a fost echipa avantajata de arbitraj in meciul cu Pandurii Targu Jiu.

Bucuresti: Un sofer a ajuns la spital dupa ce o bucata dintr-o sina de tramvai a perforat podeaua autoturismului si i-a intrat in picior

Un sofer din Capitala, care circula cu masina pe linia de tramvai de pe Bulevardul Marasesti, a ajuns la spital, dupa ce o bara metalica din sina de tramvai s-a desprins, a perforat podeaua autoturismului si i-a intrat in piciorul stang, anunta Mediafax. Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat luni, ca accidentul a avut loc duminica, in jurul orei 20:10, pe Bulevardul Marasesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2846 seconds )