Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mircea Badea: Autoritatile ar face bine sa-l gaseasca inaintea mea pe cel care l-a amenintat pe Mihai Gadea

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Autoritatile ar face bine sa-l gaseasca inaintea mea pe cel care l-a amenintat pe Mihai Gadea

Mircea Badea a facut o serie de comentarii pe marginea amenintarilor cu moartea primite de Mihai Gadea. Realizatorul emisiunii in Gura Presei a declarat ca ar fi bine ca autoritatile sa-l gaseasca. continuă pe Antena3

Radio Zu, amendat cu 10.000 de lei din cauza lui Mircea Badea.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, in sedinta de marti, sa amendeze cu 10. 000 de lei Radio Zu, dupa ce, in doua editii ale emisiunii Mircea Badea la Zu, realizatorul a folosit un limbaj considerat injurios de membrii CNA, informeaza Mediafax. CNA a primit trei sesizari privind editiile din 16 decembrie 2013 si 20 februarie 2014 ale emisiunii Mircea Badea la Zu. In editia din 16 decembrie, Mircea Badea a comentat interventia telefonica a unui ascultator, care discuta .

Antena 3, Antena 1 si Radio Zu, amendate de CNA pentru limbaj injurios in emisiunile lui Mircea Badea

Membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA) au decis marti amendarea posturilor de televiziune Antena 3 si Antena 1 cu 20. 000 si, respectiv, cu 10. 000 de lei pentru limbaj injurios in editii ale emisiunii In gura presei, moderata de Mircea Badea. De asemenea, postul Radio Zu a fost amendat cu 10. 000 de lei pentru emisiunea Mircea Badea la Radio Zu. CNA a stabilit ca aceste posturi au incalcat prevederi ale legislatiei audiovizualului potrivit carora moderatorii programelor au obligatia sa nu foloseasca si sa nu le permita invitatilor sa foloseasca un limbaj injurios sau sa instige la violenta.

CNA a amendat posturile Antena 1 si Antena 3 din cauza limbajului injurios folosit de Mircea Badea

Consiliul National al Audiovizualului a amendat posturile de televiziune Antena 3 si Antena 1 cu 20. 000 de lei, respectiv 10. 000 de lei, din cauza emisiunii in gura presei, in cadrul careia realizatorul Mircea Badea a folosit un limbaj injurios, relateaza Mediafax.

Mircea Badea: Curtea Constitutionala a calculat cvorumul la Referendum ignorand doua legi in vigoare

Mircea Badea a declarat, in timpul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, ca CCR a calculat cvorumul la Referendumul din 2012 ignorand doua legi in vigoare. Curtea Constitutionala, atunci cand a.

Mircea Badea: Vreau sa stiu daca domnul Chiorin Antonescu mai lupta impotriva chioruptiei

Zi cu dileme pentru Mircea Badea. Realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, nu stie daca domnul Chiorin Antonescu mai lupta impotriva chioruptiei. Dubiile sale par sa fie intemeiate. Vreau.

Ce se mai aude de Adina Halas, fosta asistenta a lui Mircea Badea

Adina Halas, fosta asistenta a lui Mircea Badea, pe vremea cand acesta prezenta late night show-ul de la Antena 1, este casatorita, are un copil insa in prezent isi doreste cu ardoare sa revina in televiziune. A fost la un pas de a pune mana pe un post la matinalul de la Antena 1, dar a pierdut in fata unei. pustoaice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )