Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mircea Badea: Cei care au protestat astazi in legatura cu mersul pe bicicleta au 100% dreptate

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Cei care au protestat astazi in legatura cu mersul pe bicicleta au 100% dreptate

Realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit despre protestul biciclistilor si de propriile sale experiente pe doua roti. Pe bicla. prietene. trebuia sa vin la Antena si sa fac dus. in Olanda am m. continuă pe Antena3

Un protestatar din Bucuresti: Presa s-a sinucis! Antena 3 reactioneaza: Cine cere moartea lui Mircea Badea?

In timp ce voi stropeati ecranele pensionarilor cu saliva neputintei voastre si minteati cu nerusinare . ) realitatea vie, concreta, va contrazicea! Va arunca in ridicol!Va constata moartea!, scria cu zece zile in urma, pe blogul sau, unul dintre participantii la protestele din Bucuresti legate de Rosia Montana. Autorul, pe numele lui Silviu Dancu, proclama astfel moartea presei identificate prin Ciutacu, Badea, Gadea si Ciuvica si care, spune el, nu a fost ucisa, ci s-a sinucis prin felul cum actioneaza si cum reactioneaza in fata celor care dau like sau unfriend si digera altfel informatia, nu prin intermediul televizorului. Reactia Antena 3 a venit dupa noua zile, in emisiunea lui Mihai Gadea de miercuri seara, intr-un fragment insotit pe ecran, intre altele, de titlul: Cine cere moartea lui Mircea Badea. Basistii colcaie in piata, este concluzia realizatorului.

Mircea Badea, amenintat cu moartea: Discutia cu adevarat importanta este despre autoaparare

Mircea Badea a fost amenintat cu moartea, duminica, intr-o benzinarie. intr-o interventie la Sinteza zilei, realizatorul emisiunii in gura presei a povestit ceea ce s-a intamplat, considerand ca discutia c.

O propunere legislativa prevede suspendarea permisului pe 10 ani pentru cei care consuma alcool in exces la volan

Peste 20 de parlamentari au trimis spre avizare o propunere de modificare a Codului Rutier ce prevede pedepse mult mai mari cu inchisoarea pentru soferii prinsi bauti si suspendarea permisului pe perioade de pana la 10 ani pentru cei cu alcoolemie de peste 0,8 la mie. Cei care cred ca exageram ar trebui sa stea o nopate la urgente sa vada ce este acolo, a spus pentru HotNews. ro, Tudor Ciuhodaru, unul dintre initiatorii proiectului. Ca si in medicina, e mai usor sa previi, decat sa tratezi. Sunt pentru toleranta zero cand e vorba de alcool sau droguri la volan, mai spune el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )