Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mircea Badea: Am crezut ca o iau razna. 15 ani de inchisoare au trecut razant pe langa mine

Antena3 Antena3,
 Mircea Badea: Am crezut ca o iau razna. 15 ani de inchisoare au trecut razant pe langa mine

Intors de la Roma, Mircea Badea a trecut printr-o serie de intamplari neplacute pe Aeroportul Otopeni. Am crezut ca o iau razna a spus realizatorul emisiunii in Gura Presei. 15 ani de parnaie au. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Abia acum am fantezii cu Udrea!

In cadrul editiei de luni a emisiunii in gura presei, Mircea Badea a comentat din nou pe marginea posibilei candidaturi a Elenei Udrea la viitoarele alegeri prezidentiale. Si eu zic ca se apropie vremea unei.

Peripetiile lui Mircea Badea la Roma. Secvente absolut geniale cu italieni

Mircea Badea a fost in acest weekend la Roma, unde a insotit un prieten la o competitie sportiva. Nefiind un mare fan al capitalei italiene, realizatorul emisiunii in Gura Presei a povestit cateva faze.

Bine, pa! Imaginea postata pe Facebook in aceasta dimineata de Mircea Badea

Mircea Badea a spus in cadrul emisiunii 100 de Minute ca in acest weekend va pleca din tara, iar in aceasta dimineata a postat pe contul sau de Facebook fotografia care dovedeste acest lucru. in cateva.

Bulgaria: Agresarea unui medic sau a unui profesor, pedepsita cu pana la 10 ani de inchisoare

Parlamentul bulgar a aprobat vineri, in unanimitate, un amendament la Codul Penal care prevede ca agresiunile impotriva personalului medical si ale profesorilor sa fie sanctionate cu pana la 10 ani de inchisoare, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres. Prin acest amendament, protectia personalului medical si a profesorilor este echivalata cu cea a unor profesionisti precum agenti de politie, judecatori sau procurori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )