Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mircea Badea, despre legea pensiilor speciale: Eu sunt fan pensii nesimtite

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre legea pensiilor speciale: Eu sunt fan pensii nesimtite

Mircea Badea s-a declarat un fan al pensiilor nesimtite, luni, dupa ce legea privind pensiile speciale ale alesilor locali a fost adoptata de plenul Senatului. Eu si zapez isteric, nu pot sa stau asa si n. continuă pe Antena3

Basescu, despre Legea pensiilor speciale pentru alesii locali: PSD si PNL ingroapa in datorii viitorul tarii

Fostul presedinte Traian Basescu, a criticat, luni, pe Facebook, Legea pensiilor speciale pentru alesii locali, care va fi dezbatuta si votata luni, in Senat, si a acuzat PSD si PNL ca ingroapa in datorii viitorul tarii.

Legea pensiilor speciale pentru alesii locali, aprobata si trimisa la promulgare

Senatorii au aprobat proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali, printre care primari, viceprimari, sefi de consilii judetene.

Legea pensiilor speciale pentru alesii locali, in dezbaterea Senatului

Senatorii dezbat si voteaza, luni dupa-amiaza, proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali, printre care primari, viceprimari, sefi de consilii judetene .

Un singur vot impotriva pensiilor speciale pentru baroni

Legea pensiilor speciale pentru alesii locali a fost aprobata, ieri, de Senat. in ultimii ani, parlamentarii au votat mai multe acte normative menite sa rezolve problemele alesilor locali, dupa cum arata o analiza a Romaniei libere: cresterea salariilor, sporirea puterii la nivel local, salvarea de procesele initiate de DNA sau ANI.

De ce este nemultumit ministrul Muncii de Legea pensiilor

Ministrul Muncii, Ana Costea, a declarat luni, ca legea pensiilor ar trebui discutata, avand in vedere ca prin majorarile acordate unor categorii speciale in 2015, dar mandatul sau este prea scurt pentru a face acest lucru.

Senatul dezbate si voteaza astazi acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene- va fi dezbatut si votat, luni, de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind sustinut de PSD, insa contestat de.

Mircea Badea: Daca ciobanasul e al unui serviciu, inseamna ca e cu statul de drept si era acolo cu interesul national

Mircea Badea a comentat, duminica, in interventia sa de la Sinteza Zilei, dezvaluirea potrivit careia la protestul ciobanilor, printre cei care au participat la discutiile cu presedintele Senatului se afla.

PNL se opune pensiilor speciale pentru alesii locali. Ce masuri vor lua liberalii

PNL se opune proiectului de lege privind pensiile speciale pentru alesii locali, astfel ca vor iesi din sedinta de plen a Senatului, luni, cand Legea va fi supusa votului.

Ce a declarat Tariceanu despre indemnizatiile alesilor locali

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca alesii locali au salarii ridicole, ceea ce ar putea fi reprezenza premisa pentru ca in continuare sa existe coruptie, in contextul in care luni dupa-amiaza, senatorii vor dezbate si vota legea pensiilor speciale pentru alesii locali.

Legea pensiilor pentru alesii locali merge la promulgare

Primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii Consiliilor Judetene care indeplinesc conditiile varstei standard de pensionare au dreptul, la incetarea mandatului, la indemnizatie pentru limita de varsta, daca nu sunt realesi pentru un nou mandat, a decis Senatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )