Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mircea Badea, dialog cu procurorul Eugen Iacobescu: Este momentul decisiv pentru a fi curajosi!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, dialog cu procurorul Eugen Iacobescu: Este momentul decisiv pentru a fi curajosi!

In urma dezvaluirilor din cadrul editiei de astazi al emisiunii Sinteza Zilei, unde Mihai Gadea a prezentat dedesubturile dosarului, Mircea Basescu-Bercea Mondial, Mircea Badea a avut un dialog cu. continuă pe Antena3

Dovezi bomba ale serviciilor au disparut de la dosar. Eugen Iacobescu: Doua milioane de euro au fost date in 3 directii

Eugen Iacobescu a vorbit, marti, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea despre dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial, dosar din care au disparut probe importante. Doamna Ponea a fost foarte interesata de acest dosar,.

Mircea Badea si-a schimbat coverul paginii de Facebook: Mi se pare o poza sugestiva

Mircea Badea a explicat in cadrul editiei de luni a emisiunii in gura presei motivul pentru care si-a schimbt cover-ul paginii de Facebook. Eu sunt un mare, mare admirator al doamnei Udrea, ca si dansa, de.

Mircea Badea: Pentru a vedea cum va obtine cele 15 voturi, ma duc sa semnez. Vreau sa se vada cati bani da poporul pe Macovei

Mircea Badea si Mihai Gadea au vorbit despre declaratiile pe care Crin Antonescu le dadaea referitoare la ruperea USL-ului si alianta cu PDL. Sper sa se aleaga praful si pulberea, politic vorbind de domnul Crin.

Mircea Badea: Niciodata nu mergi cu usile deblocate!

Mircea Badea a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei, un incident violent petrecut in traficul din Capitala si a dat cateva sfaturi soferilor. Unu: niciodata nu mergi cu usile.

Mircea Badea: Luam lumina de la Curtea Constitutionala, deoarece nu avem creier sa judecam singuri si preluam tot ce ne spune CCR

Citizen Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, despre ultima discutie pe care a avut-o la Radio Zu, cu un cetatean care afirma ca presedintele traian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )