Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mircea Badea: Ice Bucket Challenge, demers confiscat de romani care nu isi platesc impozitele la stat

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ice Bucket Challenge, demers confiscat de romani care nu isi platesc impozitele la stat

Mircea Badea a criticat, in editia de duminica a emisiunii in Gura Presei, modul in care vedetele din Romania a raspuns provocarii Ice Bucket Challenge. E o frenezie acum in Romania sa ne turnam. continuă pe Antena3

Samsung s-a folosit de Ice Bucket Challenge pentru o reclama la Galaxy S5 [VIDEO]

In urma unui gest destul de greugreu de inteles, Samsung a lansat o reclama la Galaxy S5 inspirata din ALS Ice Bucket Challenge. Daca ati stat pe Facebook sau ati citit orice fel de stiri in ultimele saptamani, cu siguranta ati auzit de ALS Ice Bucket Challenge. Acesta este un program viral de crestere a constientizarii privindo boala neuronala degenerativa cu numele de ALS Amyotrophic Lateral Sclerosis), initiat de fundatia ALS Association. in principiu, cineva este provocat fie sa-si puna [].

Gabriel Boriga, primul targovistean care a participat la Ice Bucket Challenge

Primarul suspendat al Targoviste, Gabrie Boriga, a acceptat provocare lansata de fostul antrenor al CSm Targoviste, Florin Nini, de a participa la Ice Bucket Challenge. La randul sau, i-a provocat pe Ciprian Prisacaru, Ciprian Iugulescu, Cristi Daniel Stan si Echipa de Volei CSM Targoviste.

VIDEO Peste 100 de angajati ai companiei New Kopel Romania au participat la dusul cu gheata din campania Ice Bucket Challenge

Cei peste 100 de angajati ai companiei din industria auto New Kopel Group au acceptat provocarea Ice Bucket Challenge lansata de seful companiei si, alaturi de acesta, au participat la popularul dus cu gheata. Compania spune ca va face o donatie catre Alianta Nationala pentru Boli Rare din Romania. Cei de la New Kopel si-au provocat si concurentii la un dus cu gheata. Campania prin care oamenii isi toarna galeti cu apa in cap a pornit de la cateva vedete si acum a luat amploare si la noi.

Pamela Anderson critica initiatorii campaniei Ice Bucket Challenge: actrita refuza provocarea pentru ca asociatia ALS face teste pe animale

Pamela Anderson a refuzat sa se alature campaniei Ice Bucket Challenge, menita sa adune fonduri pentru ajutorarea persoanelor bolnave de scleroza laterala amiotrofica, actrita criticand asociatia ALS ca face teste pe animale pentru a gasi un tratament, scrie Huffington Post.

Ice Bucket Challenge neinteles telefoanele primesc gheata in cap pe internet

Campania Ice Bucket Challenge devine metoda favorita a brandurilor de a fura o cauza nobila si de a fi folosita in avantajul lor comercial. Dupa ce Samsung a folosit campania in favoarea sa, mai multi bloggeri din strainatate au decis sa testeze si alte telefoane. Un blogger vietnamez a decis sa puna HTC One M8 si Nokia Lumia 930 la acelasi tratament, dupa ce Samsung Galaxy S5 a fost stropit si lovit cu gheata intr-o reclama a companiei. HTC One [].

Partea ascunsa a Ice Bucket Challenge - cati oameni nu au acces la apa potabila la nivel mondial?

Ice Bucket Challenge e o campanie umanitara pornita cu intentii bune, dar s-a ajuns si la exagerari. Criticii campaniei vorbesc despre faptul ca milioane de oameni nu au acces la apa potabila, in timp ce in tarile dezvoltate, oamenii isi toarna apa in cap.

Simona Halep despre Ice Bucket Challenge: Promit sa fie primul lucru pe care il fac dupa US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de directorul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, Cosmin Hodor, pentru Ice Bucket Challenge, ea promitand, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca va raspunde.

VIDEO Andreea Esca si CEO-ul ProTV, Aleksandras Cesnavicius, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge. Ce nu s-a vazut la TV

Catalin Maruta s-a alaturat campaniei Ice Bucket Challenge si ajuta la strangerea de fonduri, pentru cercetarea in domeniul sclerozei laterale amio-trofice.

Playtech a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge Prima TV. Cine urmeaza? [FOTO]

Echipa Playtech. ro a acceptat provocarea virala Ice Bucket Challenge, in cadrul campaniei Prima TV care sustine copiii bolnavi de cancer, din tabara MagiCamp. Lucian Popescu, proaspat membru al echipei, prezentator al pastilei de tehnologie Playtech din cadrul stirilor Focus, de sambata, este cel care s-a sacrificat pentru aceasta cauza nobila. Focus Prima Tv a lansat provocarea galeata cu gheata in incercarea de a strange fonduri pentru tabara MagiCamp, un spatiu prietenos si relaxant unde copii diagnosticati cu cancer, cu varste [].

VIDEO Andreea Esca si Aleksandras Cesnavicius, directorul general al Pro TV, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge

O serie de vedete ale postului Pro TV, printre care prezentatoarea Stirilor Pro TV Andreea Esca, cantareata Andra, realizatorul TV Catalin Maruta, dar si CEO-ul postului, Alexandras Cesnavicius, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge, scrie stirileprotv. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )