Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ice Bucket Challenge neinteles telefoanele primesc gheata in cap pe internet

Playtech Playtech,
Ice Bucket Challenge neinteles telefoanele primesc gheata in cap pe internet

Campania Ice Bucket Challenge devine metoda favorita a brandurilor de a fura o cauza nobila si de a fi folosita in avantajul lor comercial. Dupa ce Samsung a folosit campania in favoarea sa, mai multi bloggeri din strainatate au decis sa testeze si alte telefoane. Un blogger vietnamez a decis sa puna HTC One M8 si Nokia Lumia 930 la acelasi tratament, dupa ce Samsung Galaxy S5 a fost stropit si lovit cu gheata intr-o reclama a companiei. HTC One []. continuă pe Playtech

VIDEO Seful Opel, Karl-Thomas Neumann, intra in Ice Bucket Challenge si provoaca alte trei personalitati din auto

Seful Opel, Karl-Thomas Neumann, a intrat in Ice Bucket Challenge, care presupune turnarea de apa rece si gheata pe cap. Astfel de clipuri, atat cu personalitati, cat si cu oameni simpli, au devenit virale pe internet. Scopul provocarii este acela de a strange bani pentru ALS Association o fundatie implicata in lupta impotriva sclerozei laterale amiotrofice si ideea cu galeata plina cu apa si gheata se pare ca este un succes din moment ce au fost stranse fonduri de 2,3 milioane dolari in doua saptamani din august, fata de 25. 000 dolari in aceeasi perioada a anului trecut.

VIDEO ALS ICE Bucket Challenge: vedetele care s-au alaturat campaniei

Campania ALS Ice Bucket Challenge, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru o asociatie ce lupta contra scelrozei laterale amiotrofice, a avut parte de un succes rasunator s-au strans peste 23 de milioane de dolari intr-un timp foarte scurt , dar si de critici pe masura, multi considerand ca a-ti turna o galeata cu gheata in cap este un gest ridicol.

Victoria Beckham si Gwyneth Paltrow s-au alaturat Ice Bucket Challenge! Pamela Anderson, singura care a refuzat provocarea!

Daca Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway sau Jessica Biel au ales sa raspunda afirmativ provocarii Ice Bucket Challenge, de a-si turna in cap o galeata plina ochi cu apa rece ca gheata, Pamela Anderson a hotarat sa se puna impotriva curentului si sa refuze aceasta leapsa!.

Playtech a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge Prima TV. Cine urmeaza? [FOTO]

Echipa Playtech. ro a acceptat provocarea virala Ice Bucket Challenge, in cadrul campaniei Prima TV care sustine copiii bolnavi de cancer, din tabara MagiCamp. Lucian Popescu, proaspat membru al echipei, prezentator al pastilei de tehnologie Playtech din cadrul stirilor Focus, de sambata, este cel care s-a sacrificat pentru aceasta cauza nobila. Focus Prima Tv a lansat provocarea galeata cu gheata in incercarea de a strange fonduri pentru tabara MagiCamp, un spatiu prietenos si relaxant unde copii diagnosticati cu cancer, cu varste [].

Partea ascunsa a Ice Bucket Challenge - cati oameni nu au acces la apa potabila la nivel mondial?

Ice Bucket Challenge e o campanie umanitara pornita cu intentii bune, dar s-a ajuns si la exagerari. Criticii campaniei vorbesc despre faptul ca milioane de oameni nu au acces la apa potabila, in timp ce in tarile dezvoltate, oamenii isi toarna apa in cap.

Samsung s-a folosit de Ice Bucket Challenge pentru o reclama la Galaxy S5 [VIDEO]

In urma unui gest destul de greugreu de inteles, Samsung a lansat o reclama la Galaxy S5 inspirata din ALS Ice Bucket Challenge. Daca ati stat pe Facebook sau ati citit orice fel de stiri in ultimele saptamani, cu siguranta ati auzit de ALS Ice Bucket Challenge. Acesta este un program viral de crestere a constientizarii privindo boala neuronala degenerativa cu numele de ALS Amyotrophic Lateral Sclerosis), initiat de fundatia ALS Association. in principiu, cineva este provocat fie sa-si puna [].

Pamela Anderson critica initiatorii campaniei Ice Bucket Challenge: actrita refuza provocarea pentru ca asociatia ALS face teste pe animale

Pamela Anderson a refuzat sa se alature campaniei Ice Bucket Challenge, menita sa adune fonduri pentru ajutorarea persoanelor bolnave de scleroza laterala amiotrofica, actrita criticand asociatia ALS ca face teste pe animale pentru a gasi un tratament, scrie Huffington Post.

Simona Halep despre Ice Bucket Challenge: Promit sa fie primul lucru pe care il fac dupa US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de directorul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, Cosmin Hodor, pentru Ice Bucket Challenge, ea promitand, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca va raspunde.

VIDEO Andreea Esca si CEO-ul ProTV, Aleksandras Cesnavicius, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge. Ce nu s-a vazut la TV

Catalin Maruta s-a alaturat campaniei Ice Bucket Challenge si ajuta la strangerea de fonduri, pentru cercetarea in domeniul sclerozei laterale amio-trofice.

VIDEO Andreea Esca si Aleksandras Cesnavicius, directorul general al Pro TV, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge

O serie de vedete ale postului Pro TV, printre care prezentatoarea Stirilor Pro TV Andreea Esca, cantareata Andra, realizatorul TV Catalin Maruta, dar si CEO-ul postului, Alexandras Cesnavicius, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge, scrie stirileprotv. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )