Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mircea Badea, povestiri din trafic: O inteleg foarte bine pe asta cu violenta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, povestiri din trafic: O inteleg foarte bine pe asta cu violenta

Mircea Badea a povestit, duminica, la in Gura Presei o intamplare amuzanta din trafic. Plecand de la ciocnirile dintre protestatari si fortele de ordine, la Pungesti, realizatorul emisiunii a facut o. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Situatiile de la Pungesti si Bucuresti nu au nicio legatura una cu alta

Mircea Badea a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre protestele de la Pungesti si Bucuresti, contra exploatarii gazelor de sist. Desi, teoretic, sunt pentru aceeasi cauza, Mircea Badea.

Mircea Badea: Ma gandeam s-o gatim pe Pufulica la Top Chef. Sa vedem ce mai mangaie TVR 3 pe urma

Mircea Badea i-a invitat pe reprezentantii TVR 3 la show-ul culinar Top Chef, de la Antena 1, impreuna cu oaia Pufulica, cea pe care un realizator al televiziunii publice a prezentat-o drept mascota.

Mircea Badea: Adrian Ursu facea emisiune despre Pungesti si la mine pe Facebook erau cretini care ziceau ca nu spunem nimic despre Pungesti

Mircea Badea a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre o serie de reprosuri primite pe retelele de socializare, privind faptul ca evenimentele de la Pungesti nu au fost mediatizate, desi au.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Foto exclusiv - Cum si-a lasat Mircea Badea ghetele la usa de Mos Nicolae

Foto exclusiv: Cum si-a lasat Mircea Badea ghetele la usa de Mos NicolaeChevron schimba tactica: Vor fora in Australia ca sa scoata gazele de la Pungesti pe partea cealaltaConcurenta pentru Georgiana Covrigul Urias? S-a deschis Grigore Covrigul Vizibil din Spatiu Vin intariri: juratii de la Masterchef, chemati la Pungesti pentru a-i ajuta pe jandarmiMulti romani au iesit desculti din case, sperand ca vine totusi Mosul si le lasa ceva in ghete.

Mircea Badea: Conceptul de basism nu se refera la o persoana, ci tine de o anumita mentalitate

Conceptul de basism nu se refera la o persoana, ci tine de o anumita mentalitate, a afirmat Mircea Badea in editia de joi a emisiunii in gura presei. Conceptul de basism nu se refera strict la o persoana, .

Traian Basescu, despre comisia Calarasi: E foarte bine, poate invata si politicienii sa nu fure terenuri

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca este foarte bine ca luni isi incepe activitatea comisia parlamentara privind terenul achizitionat de Ioana Basescu, pentru ca este un prilej ca politicienii sa invete sa fie cinstiti si sa nu fure terenuri agricole de la ADS, transmite Mediafax. Cel mai bine e sa nu furi statul, sa cumperi de la privati, cu credit, a adaugat seful statului.

Basescu: Comisia in cazul Calarasi isi incepe activitatea, foarte bine

Presedintele tarii Traian Basescu, surprins la cumparaturi intr-un hypermarket din nordul Capitalei, nu a dorit sa vorbeasca despre subiectul creditului luat de fiica sa, Ioana Basescu, insa a declarat ca acesta poate fi un moment bun pentru ca politicienii romani sa isi schimbe mentalitatea.

FOTOGALERIE Bloc de sase etaje pe strada Mantuleasa, pe terenul unde a fost demolata ilegal scoala in care a invatat Mircea Eliade. Proprietarii din zona contesta proiectul

Un bloc de 6 etaje s-ar putea construi pe strada Mantuleasa, la numerele 7-9, pe un teren de circa 3. 000 de mp, potrivit unui Plan Urbansitic Zonal aflat in dezbatere pe site-ul Primariei Capitalei. Pe acest teren s-a aflat scoala unde a invatat scriitorul Mircea Elide, insa constructia a fost demolata in 2002, fara documentele legale. Initial, proprietarii au vrut sa construiasca aici un turn de 17 etaje si au obtinut aprobare in 2009, insa planul urbanistic de detaliu care dadea unda verde constructiei a fost anulat, in urma mobilizarii presei si a proprietarilor afectati. Si de aceasta data, proproietarii din zona argumentand impotriva proiectului pe motiv ca ar distruge zona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )