Libnet.ro
UNICEF

08:01

Mircea Badea: Ma gandeam s-o gatim pe Pufulica la Top Chef. Sa vedem ce mai mangaie TVR 3 pe urma

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ma gandeam s-o gatim pe Pufulica la Top Chef. Sa vedem ce mai mangaie TVR 3 pe urma

Mircea Badea i-a invitat pe reprezentantii TVR 3 la show-ul culinar Top Chef, de la Antena 1, impreuna cu oaia Pufulica, cea pe care un realizator al televiziunii publice a prezentat-o drept mascota. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Situatiile de la Pungesti si Bucuresti nu au nicio legatura una cu alta

Mircea Badea a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre protestele de la Pungesti si Bucuresti, contra exploatarii gazelor de sist. Desi, teoretic, sunt pentru aceeasi cauza, Mircea Badea.

Mircea Badea: Adrian Ursu facea emisiune despre Pungesti si la mine pe Facebook erau cretini care ziceau ca nu spunem nimic despre Pungesti

Mircea Badea a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre o serie de reprosuri primite pe retelele de socializare, privind faptul ca evenimentele de la Pungesti nu au fost mediatizate, desi au.

Mircea Badea, povestiri din trafic: O inteleg foarte bine pe asta cu violenta

Mircea Badea a povestit, duminica, la in Gura Presei o intamplare amuzanta din trafic. Plecand de la ciocnirile dintre protestatari si fortele de ordine, la Pungesti, realizatorul emisiunii a facut o.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Foto exclusiv - Cum si-a lasat Mircea Badea ghetele la usa de Mos Nicolae

Foto exclusiv: Cum si-a lasat Mircea Badea ghetele la usa de Mos NicolaeChevron schimba tactica: Vor fora in Australia ca sa scoata gazele de la Pungesti pe partea cealaltaConcurenta pentru Georgiana Covrigul Urias? S-a deschis Grigore Covrigul Vizibil din Spatiu Vin intariri: juratii de la Masterchef, chemati la Pungesti pentru a-i ajuta pe jandarmiMulti romani au iesit desculti din case, sperand ca vine totusi Mosul si le lasa ceva in ghete.

Mircea Badea: Conceptul de basism nu se refera la o persoana, ci tine de o anumita mentalitate

Conceptul de basism nu se refera la o persoana, ci tine de o anumita mentalitate, a afirmat Mircea Badea in editia de joi a emisiunii in gura presei. Conceptul de basism nu se refera strict la o persoana, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )