Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Procurorii ne spun ca Traian Basescu este un monument de integritate intr-o mare de corupti

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Procurorii ne spun ca Traian Basescu este un monument de integritate intr-o mare de corupti

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei decizia Parchetului General de a clasa dosarul fostului presedinte Traian Basescu, privind o retrocedare ilegala din perioada in. continuă pe Antena3

Traian Basescu scapa de dosarul retrocedarilor: Ancheta a fost clasata de procurorii Parchetului General

Traian Basescu a scapat de dosarul retrocedarilor. Procurorii Parchetului General au clasat ancheta legata de retrocedarile facute de Traian Basescu in vremea cand era primar general al Capitalei,.

Traian Basescu, despre propunerea lui Mircea Dobre de a schimba simbolul turistic al Romaniei: Daca in loc de oaie s-ar pune un bou, ministrul ar fi foarte bine reprezentat

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, a reactionat, marti, dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca ministrul Turismului, Mircea Dobre, ar dori sa inlocuiasca logoul turistic actual al Romaniei, frunza, cu o oaie.

Ancheta alegeri 2009. Mircea Geoana: In 2008 am primit un telefon de la Traian Basescu pentru a nu-l pune pe Catalin Voicu ministru de Interne

Fostul candidat la Presedintia Romaniei in 2009 Mircea Geoana a declarat luni, in cadrul comisiei parlamentare de ancheta, ca Traian Basescu, seful statului la momentul respectiv, l-a sunat pentru a-i spune ca PSD sa nu-l propuna pe Catalin Voicu pentru conducerea Ministerului de Interne, avertizandu-l ca el va refuza numirea acestuia in functie, scrie News. ro.

Procurorii Parchetului General au clasat dosarul retrocedarilor ilegale, care il viza pe Traian Basescu

Procurorii Parchetului General au clasat, luni, ancheta legata de retrocedarile facute de fostul presedinte al Romaniei, liderul PMP Traian Basescu, in perioada in care era primar al Capitalei.

Procurorii au clasat dosarul retrocedarilor ilegale care il viza pe Traian Basescu

Procurorii Parchetului General au clasat dosarul privind o retrocedare din perioada in care Traian Basescu era primar al Capitalei, potrivitAntena 3.

Traian Basescu a intervenit ca Gabriel Oprea sa fie numit ministru de Interne. Dezvaluirile lui Mircea Geoana in fata comisiei parlamentare de ancheta

Traian Basescu a intervenit ca Gabriel Oprea sa fie numit ministru de Interne in primul sau mandat in fruntea acestei institutii. Dezvaluirea a fost facuta de fostul presedinte al PSD, Mircea.

Mircea Badea: Stiti ce ma descurajeaza pe mine in fiecare zi?

Mircea Badea a dezvaluit, marti seara, in pasa editiei in gura presei, cu Sinteza zilei, un episod care se repeta in fiecare seara, pe drumul sau spre casa, si care il.

Mircea Badea reactioneaza: Am suportat insultele demente ale unor javre

Mircea Badea a scris pe blogul sau despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame. Recunosc ca sunt subiectiv pe tema. Cand s-a nascut Vladut, mamele aveau dreptul la 80% din venit, dar nu mai mult de 4000 de.

Ana Maria Patru: Traian Basescu m-a sunat sa-mi spuna ca as putea fi arestata pe subiectul dosarului referendumului din 2012

Fostul sefa a AEP Ana Maria Patru a afirmat, intr-o scrisoare trimisa membrilor comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ca a primit un telefon de la Traian Basescu, pe vremea cand era presedintele tarii, in care i-a spus ca ar putea fi arestata pe subiectul dosarului referendumului din 2012. Ea a apreciat ca retinerea sa nu a fost pe motiv ca este basista, ci ca este implicata in actiunile intreprinse de PSD.

Chestorul Mihai Capra, la audierile in comisia care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009: imi doream ca Traian Basescu sa castige prezidentialele, dar nu atat de mult incat sa-mi joc la ruleta libertatea

Chestorul Mihai Capra, fost secretar de stat in Ministerul de Interne, a declarat, luni, in comisia parlamentara care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009, ca si-ar fi dorit ca Traian Basescu sa castige, dar nu atat de mult incat sa-si joace la ruleta libertatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )