Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mircea Badea rade din nou de Andreea Esca

B1 B1,
Mircea Badea rade din nou de Andreea Esca

Realizatorul de la Antena 3 s-a folosit de o imagine postata pe Instagram de prezentatoarea stirilor de la Pro TV ca sa rada din nou de vedeta concurentei. Badea a ironizat-o pe. continuă pe B1

Mircea Badea a prezentat imaginea cu Andreea Esca ce starneste controverse: Ce? Nu face pe moarta in papusoi

Realizatorul emisiunii in gura presei a ras de prezentatoarea stirilor de la Pro TV. Mircea Badea a prezentat o imagine cu Andreea Esca prin care jurnalista a starnit si zambete, dar si.

Mircea Badea nu mai apare la Antena 3. Carmen Bruma a spus tot adevarul

Realizatorul emisiunii in gura presei si-a luat o vacanta. Mircea Badea a lipsit, in ultimele seri, de pe micile ecrane. A plecat la Poiana Brasov Omul de televiziune a fost dat de.

Mircea Badea arunca bomba inainte de motiunea de cenzura: a spus bancul cu militieni care se aseamana cu situatia PSD - Orban

Realizatorul de la Antena 3 a vorbit despre motiunea de cenzura pe care PSD-ul a inaintat-o impotriva Guvernului Orban. Mircea Badea a asemanat aceasta criza politica cu un banc cu.

Andreea Esca, din nou la spital. Decizia luata in aceasta dimineata! Nu a mai vrut sa astepte

Andreea Esca nu a uitat prin ce a trecut, acum aproximativ o luna, cand a fost infectata cu noul coronavirus. Aceasta il uase de la sotul ei, pe nume Alexandre Eram. Cel putin, asa a precizat vedeta, si nicidecum de la acea controversata petrecere la care a participat. Andreea Esca, din nou la spital Astfel .

COVID-19 loveste din nou in familia Andreei Esca? De ce au ajuns copiii vedetei la spital?

Andreea Esca a trecut prin momente de groaza in urma cu aproximativ o luna, cand atat ea cat si sotul si fiul ei, Aris, au fost diagnosticati cu coronavirus. Potrivit declaratiilor vedetei, aceasta a contractat virusului de la sotul ei si nu de la acea petrecere atat de controversata. insa cei doi copii ai Andreei Esca au ajuns din nou la spital cu doar o zi in urma.

Andreea Esca a disparut de la Stirile PRO TV. Ce s-a intamplat acum

In ziua in care copii Andreei Esca au fost la analize, prezentatoarea nu a mai aparut la jurnal. Ce face acum stirista. Ce s-a intamplat acum. Andreea Esca a disparut de la stiri Dupa ce, ieri-dimineata, Andreea Esca si-a programat cei doi copii la mai multe analize medicale, prezentatoarea stirilor de la Pro TV nu .

Mircea Badea, FULMINANT despre Doamna Plexiglas: Insuportabila creatura. Ipocrizie la apogeu Da, este vorba chiar de...

Mircea Badea e cu ochii pe Statele Unite unde are si el favoritii sai. Omul de televiziune s-a gandit sa-i ofere o mana de ajutor lui Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a fost criticat de fosta Prima.

Andreea Ibacka, din nou la TV. Sotia lui Cabral ii face concurenta

Andreea Ibacka revine pe micile ecrane! Fanii acesteia aproape ca-si luasera adio de la imaginea blondinei prezenta la TV. in ce proiect se va implica iubita actrita pentru prima oara dupa ce a nascut? Andreea Ibacka revine in TV! Andreea Ibacka revine in televiziune! Dupa ani si ani, sotia lui Cabral se va bucura din .

Veste cumplita pentru Mircea Sandu! A fost diagnosticat din nou cu cancer

La 11 ani dupa ce a luptat pentru a invinge cancerul la colon, Mircea Sandu a fost din nou pus la incercare. Medicii din Franta l-au anuntat in luna iunie ca are o tumoare maligna la plamani, anunta Gazeta Sporturilor. Din fericire pentru cel care a condus Federatia Romana de Fotbal intre 1990 si 2014, .

Mircea Sandu a fost diagnosticat din nou cu cancer, dupa 11 ani. Fostul presedinte al FRF a fost operat in Franta

Mircea Sandu a fost din nou diagnosticat cu cancer, la 11 ani dupa ce a primit acelasi diagnostic. Fostul presedinte al FRF si-a descoperit o tumoare la plamani, in urma unui control de rutina. Din fericire,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )