Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mircea Badea a revenit pe sticla cu piciorul in ghips

ADPM ADPM,
Mircea Badea a revenit pe sticla cu piciorul in ghips

Mircea Badea a revenit pe sticla cu piciorul in ghips, la trei zile de la operatia la genunchi. Nu a fost o operatie usoara, nu va fi nici recuperarea, spun medicii romani. Insa vedeta Antena 3 este decisa nu lipseasca de la emisiune cu toate ca se deplaseaza doar cu ajutorul unor carje. continuă pe ADPM

Cum se simte Mircea Badea dupa operatie

Mircea Badea a anuntat, pe blogul personal, faptul ca s-a internat intr-o clinica privata pentru a face o operatie pentru ligamente incrucisate. Desi este vorba despre o interventie dificila, realizatorul Antena 3 a decis sa se lase pe mana medicilor romani, despre care spune ca l-au tratat impecabil.

Mircea Badea: Ce faceau procurorii inainte de aparitia telefonului mobil?

Mircea Badea a comentat, in editia de luni a emisiunii in gura presei, precizarile facute de presedintele CCR Augustin Zegrean legate de interceptari si modul in care acestea sunt folosite.

Mircea Badea s-a dezlantuit in platoul Sintezei. Cele mai tari poante despre vestimentatia ministrului Pruna

Mircea Badea a fost in forma maxima, luni seara, in platoul de la Sinteza zilei, desi, fizic, inca se resimte dupa operatia suferita la genunchi, si a facut cele mai tari glume despre.

Cum se simte Mircea Badea a treia zi dupa operatie

Mircea Badea declara ca operatia sa la genunchi a fost un succes, a urmarit-o in timp real, iar de luni isi va relua emisiunea. Realizatorul tv urmeaza un tatament kinetic dupa operatia de.

Ce a facut Mircea Badea in timp ce era operat la genunchi

Mircea Badea a spus, duminica, la Antena 3, ca operatia sa la genunchi a fost un succes, a urmarit-o in timp real, iar de luni isi va incepe emisiunile. Aveam niste probleme la genunchi .

Mircea Badea s-a operat: Am amanat ceva vreme, e suficient. Am facut-o

Mircea Badea a luat o decizie foarte importanta. Realizatorul TV s-a internat pentru a face o interventie destul de importanta, o operatie pentru ligamente incrucisate. Am amanat ceva vreme, e suficient. Am fac.

Avertizare meteo: Vremea se raceste, in urmatoarele trei zile

Vremea intra intr-un proces de racire, in urmatoarele trei zile. Astfel, in cea mai mare parte a tarii, pe perioada noptii se vor inregistra temperaturi negative. Avertizarea este valabila incepand de marti, la ora 6. 00, si pana vineri, la ora 6.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )