Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Badea: Ti-ar fi dat prin cap ca nevasta lui Cocos a beneficiat de spagile luate de Cocos? Foarte tari astia de la DNA, s-au prins

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ti-ar fi dat prin cap ca nevasta lui Cocos a beneficiat de spagile luate de Cocos? Foarte tari astia de la DNA, s-au prins

Mircea Badea a comentat, joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei, stirea care a luat prin surprindere pe multa lume, anchetarea Elenei Udrea. Realizatorul Antena 3 a vorbit si despre modul in care a fost. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre divele de Facebook: Printesele, care nu sunt maneliste, sunt culte-n cap

Mircea Badea a continuat, miercuri, sa exploreze cea mai populara retea de socializare. Realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit din nou despre femei pe Facebook, identificand o noua specie de utilizator.

Ce sfaturi are Mircea Badea pentru cei care tin regim vegetarian

Mircea Badea a fost atras de un titlu de pe prima pagina a Jurnalului National, despre cum sa slabim cu regimul vegetarian. Cu mentiunea ca nu este nici doctor si nici nutritionist, Mircea Badea si-a permis.

Mircea Badea: Aceasta este cea mai importanta seara din ultimii 10 ani. Mi se pare extraordinar de important ca DNA este divizia penala a SRI

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu, la Antena 3, ca aceasta este cea mai importanta seara.

Mircea Badea: Aplombul justitiei independente depinde de schimbarile de regim. Asta nu e justitie independenta

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a comentat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, evenimentele principale ale zilei de joi, respectiv urmarirea penala pe numele Elen.

Mircea Badea: Justitia independenta a descoperit acum elemente despre care noi vorbim de 4 ani

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, joi, in cadrul emisiunii 100 de minute, ca exista un nou val de admiratie pentru justitia independenta. E acum un val de.

Mircea Badea: DNA este o gasca de ciomagari la ordinul lui Basescu

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca DNA este gasca de ciomagari la ordinul lui.

Mircea Badea: E foarte bine ca a demisionat Maior, sper ca interimatul lui Coldea sa nu dureze mult

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, demisia lui George Maior din fruntea SRI. Realizatorul emisiunii in gura presei a explicat ca este un pas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )