Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mircea Badea: E ultima mea problema de unde voi face emisiunea. Voi iesi in strada

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: E ultima mea problema de unde voi face emisiunea. Voi iesi in strada

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, declara ca isi va face emisiunea de oriunde, de langa un plop, de la Universitate si chiar din 311. Pe 13 septembrie fac 10 ani de emisiune. Am inceput la A. continuă pe Antena3

Mircea Badea si Mihai Gadea, sustinatori ai lui Voiculescu din sala de judecata (VIDEO)

Jurnalistii Antenelor Mihai Gadea si Mircea Badea s-au aflat, marti, in sala de judecata unde se dezbate termenul final al dosaruluiICA, venind sa-si sustina patronul - pe Dan Voiculescu. Badea a sosit.

Mircea Badea, la Sinteza zilei: Ostilitatea din sala de judecata, mai departe de relatiile institutionale procesuale

Mircea Badea a descris atmosfera din sala de judecata, unde s-a desfasurat procesul in dosarul Telepatia, ca fiind una in care ostilitatea a fost mai departe de relatiile institutionale procesuale. Doamna.

Mircea Badea: Atmosfera este una de tortura medievala in sala de judecata

Mircea Badea a povestit despre atmosfera din sala de judecata, unde Dan Voiculescu, impreuna cu inculaptii si martorii din dosarul Telepatia, au fost tinuti unsprezece ore intr-o caldura insuportabila. Sunt.

Condamnare Voiculescu. Mircea Badea: Decizie dementa, criminala. Gadea: Miza este Antena 3

Jurnalistii si conducerea Antena 3 condamna sentinta si sustin ca prin aceasta decizie, televiziunea isi pierde sediul. Astfel Mircea Badea spune ca decizia judecatorilor CAB este una criminala, iar directorul postului Antena 3, Mihai Gadea, sustine ca de fapt miza acestor condamnari este chiar inchiderea televiziunii pe care o conduce.

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Mircea Badea: Va mai tine cineva oare minte ca in tara asta au fost niste nebuni care s-au opus abuzului si minciunii?!

Domnul Voiculescu este barabat adevarat si pregatit pentru orice . ) Ma intrebam acum daca toata lupta pe care am dus-o in acesti ani impotriva regimului Basescu a meritat? Inclin sa cred din ce in ce mai mult ca nu . ) Va mai tine cineva oare minte ca in tara asta au fost niste nebuni care s-au opus abuzului si minciunii?!, si-a incheiat Mircea Badea discursul din emisiunea In gura presei Antena 3).

Mircea Badea: Exista doua posibilitati: acest complet are o comanda, sau acest complet nu are o comanda

Intrebat de Mihai Gadea cum i se par dezvaluirile noi care au fost facute in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei, Mircea Badea a declarat ca sunt lucruri noi pentru noi, neinitiatii. Aceasta.

Mircea Badea: Astea sunt atrocitati! Sa bagi in puscarie oameni nevinovati, mie mi se pare odios!

Mircea Badea si Mihai Gadea au vorbit astazi despre achizitiile de milioane pe care presedintele Traian Basescu le-a facut in timpul mandatului, dar si despre cum justitia independenta din Romania a inchis.

Mircea Badea nu e nebun

In postarile dintr-o singura zi de pe contul lui de Facebook, Mircea Badea a scris de 5 ori cuvantul cacat cu variatia rahat), de 3 ori sugi/suge si alte cateva insulte obscene. Asa ceva se numeste coprolalie si este un simptom psihiatric.

Mircea Badea, atac suburban la adresa unui jurnalist B1 TV (VIDEO)

Mircea Badea a atacat, marti, un jurnalist al B1 TV, spunandu-i ca refuza sa dea declaratii pentru ca ii este scarba de el. Este vorba de jurnalistul Cristi Vasilcoiu, ce transmitea pentru B1 TV de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )