Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mircea Badea, la Sinteza zilei: Ostilitatea din sala de judecata, mai departe de relatiile institutionale procesuale

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, la Sinteza zilei: Ostilitatea din sala de judecata, mai departe de relatiile institutionale procesuale

Mircea Badea a descris atmosfera din sala de judecata, unde s-a desfasurat procesul in dosarul Telepatia, ca fiind una in care ostilitatea a fost mai departe de relatiile institutionale procesuale. Doamna. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Kovesi este una din cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este una dintre cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu, a apreciat Mircea Badea, care mai spune ca procurorul a facut niste abuzuri penale. Este una Laura.

Mircea Badea si Mihai Gadea, sustinatori ai lui Voiculescu din sala de judecata (VIDEO)

Jurnalistii Antenelor Mihai Gadea si Mircea Badea s-au aflat, marti, in sala de judecata unde se dezbate termenul final al dosaruluiICA, venind sa-si sustina patronul - pe Dan Voiculescu. Badea a sosit.

Mircea Badea: Atmosfera este una de tortura medievala in sala de judecata

Mircea Badea a povestit despre atmosfera din sala de judecata, unde Dan Voiculescu, impreuna cu inculaptii si martorii din dosarul Telepatia, au fost tinuti unsprezece ore intr-o caldura insuportabila. Sunt.

Mircea Badea: Este sadism! Nu gasesc niciun motiv pentru care iti permiti sa torurezi oameni timp de 11 ore

Mircea Badea si Mihai Gadea au avut un dialog in cadrul editiei de astazi al emisiunii Sinteza Zilei, despre procesul in care fondatorul postului de televiziune Dan Voiculescu a fost tarat prin sali de.

Mircea Badea nu e nebun

In postarile dintr-o singura zi de pe contul lui de Facebook, Mircea Badea a scris de 5 ori cuvantul cacat cu variatia rahat), de 3 ori sugi/suge si alte cateva insulte obscene. Asa ceva se numeste coprolalie si este un simptom psihiatric.

Mircea Badea, atac suburban la adresa unui jurnalist B1 TV (VIDEO)

Mircea Badea a atacat, marti, un jurnalist al B1 TV, spunandu-i ca refuza sa dea declaratii pentru ca ii este scarba de el. Este vorba de jurnalistul Cristi Vasilcoiu, ce transmitea pentru B1 TV de la.

Mircea Badea, la Antena 3: Jegosii astia de la B1 TV, niste glume ale naturii, erori genetice, nenorocitii, otrepele, sinistrii, jivinile alea de la B1...

Mircea Badea, la emisiunea In gura presei Antena 3) pe care o realizeaza la Antena 3: Eu zic sa plecam dracului acasa ca am zis tot ceea ce era de zis. Jegosii astia de la B1 TV, niste glume ale naturii, erori genetice, nenorocitii, otrepele, sinistrii, jivinile alea de la B1. Fara comentarii.

Sinteza zilei: Cel care l-a amenintat cu moartea pe Mihai Gadea, PRIETENUL consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, dovada ca un consilier prezidential este prieten cu cel care l-a amenintat pe directorul Antena 3 ca il va arunca in aer, intr-o seara.

Sinteza zilei: Dosarul Telepatia, un proces ca o executie

Luni seara, la Sinteza zilei, Mihai Gadea si invitatii sai au comentat executia fondatorului Antena 3, Dan Voiculescu. Un proces ca o executie. De 10 ani de zile Antena 3 si Trustul Intact n-au putut fi.

Au fost reluate dezbaterile in dosarul Telepatia. Mircea Badea: Cred ca toate cererile avocatilor vor fi respinse, ca si cele de ieri

UPDATE 11:55 - Avocatul Mateut isi motiveaza propria cerere de schimbare a incadrarii juridice, din spalare de bani in tainuire. UPDATE 11:52 - Avocatul Mateut solicita respingerea cererii de schimbare a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )