Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mircea Badea: As vrea sa fie domnul Mihai Razvan Ungureanu sef la SIE

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: As vrea sa fie domnul Mihai Razvan Ungureanu sef la SIE

Mircea Badea a spus, duminica, in emisiunea in Gura Presei ca i s-ar parea bine ca MRU sa fie sef la SIE. Daca si-au luat oamenii tara inapoi, cine sa fie? s-a intrebat Mircea Badea, care crede ca il. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Mihai Razvan Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat.

Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat marti, la ora 11.00, in Comisia SIE

UPDATE - Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat maine, la ora 11. 00, in Comisia SIE. Social democratii sunt cei care au majoritatea in aceasta comisie, 3 membri, in timp ce PNL are doar doi membri. Lui Mihai Razvan.

Parlamentarii voteaza maine, la ora 17.00, nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului va vota marti, la ora 17,00, nominalizarea liberalului Mihai-Razvan Ungureanu pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE), au declarat.

Parlamentul va vota marti nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE

ACTUALIZARE 17:47 Zgonea: Daca nu se intruneste cvorumul pentru Ungureanu, anunt data si locul urmatoarei sedinte Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, luni, ca in situatia neintrunirii cvorumului pentru sedinta de numire a lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, presedintele Camerei trebuie sa declare inchisa sedinta si sa anunte data si locul urmatoarei sedinte. * ACTUALIZARE 17:44 Rovana Plumb: PSD nu participa la sedinta privind nominalizarea lui Ungureanu * Tariceanu: Nu putem accepta unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai fostului presedinte in fruntea SIE.

Secvential: Pacatele lui Mihai Razvan Ungureanu

Adrian Ursu a prezentat, duminica, la Secvential o lista cu cele care pot fi cele mai mari pacate ale lui Mihai Razvan Ungureanu. Socotiti si dumneavoastra care e cel mai mare pacat al sau. Tradarea.

La Ordinea Zilei. Am stat in strada pentru ca Mihai Razvan Ungureanu se dadea cu toate alifiile

Ionela Danciu, o voce cunoscuta a societatii civile, a comentat alaturi de invitatii emisiunii La Ordinea Zilei, cele mai importante subiecte ale momentului, inclusiv posibilitatea ca Mihai Razvan Ungureanu sa.

Bogdan Chirieac: Daca Mihai Razvan Ungureanu devine director SIE, Klaus Iohannis va avea puterea in mod discretionar

Daca Mihai Razvan Ungureanu va deveni director SIE, presedintele Klaus Iohannis va prelua inclusiv puterea parlamentara, este de parere analistul Bogdan Chirieac. Daca maine se face voia domnului Iohannis, din.

Mihai Razvan Ungureanu, despre votul de marti pentru functia de director SIE: Merg cu sentimentul de profunda responsabilitate (VIDEO)

Mihai Razvan Ungureanu a declarat luni, facand referire la votul de marti privind alegerea sa in functia de director SIE, ca merge la acest vot cu sentimentul de profunda responsabilitate, informeaza B1.

Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat marti, la ora 11, in Comisia SIE

Mihai Razvan Ungureanu, nominalizarea presedintelui Klaus Iohannis, la conducerea Serviciului Roman de Informatii, va fi audiat in Comisia SIE, marti la ora 11.

Maine, la ora 17:00, Plen pentru votarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

Plenul reunit al Parlamentului se va reuni marti la ora 17,00 pentru a decide asupra nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )