Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mircea Basescu va afla daca poate fi eliberat conditionat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Basescu va afla daca poate fi eliberat conditionat

Mircea Basescu, condamnat in vara anului trecut la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, va afla, astazi, daca poate fi eliberat conditionat, dupa ce Judecatoria Medgidia va judeca solicitarea sa. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Constanta, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Basescu afla miercuri daca poate fi eliberat conditionat. Decizia Judecatoriei Medgidia nu este definitiva

Mircea Basescu, condamnat in vara anului trecut la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, afla miercuri daca poate fi eliberat conditionat, dupa ce Judecatoria Medgidia va judeca solicitarea sa. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Constanta, potrivit news. ro.

Mircea Basescu afla miercuri daca poate fi eliberat conditionat

Mircea Basescu, condamnat in vara anului trecut la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, afla miercuri daca poate fi eliberat conditionat, dupa ce Judecatoria Medgidia va judeca.

Dan Voiculescu afla marti daca poate fi eliberat conditionat. Decizia va fi definitiva

Judecatorii Tribunalului Bucuresti vor decide, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat. Omul de afaceri se afla de vineri dupa-amiaza internat sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde ar fi urmat sa fie supus unei intervenii chirurgicale, insa, potrivit unor surse medicale, citate de news. ro, acesta ar putea fi externat in cursul zilei de marti, dupa ce a raspuns tratamentului.

Dan Voiculescu afla marti daca poate fi eliberat conditionat / Omul de afaceri se afla internat sub paza la Spitalul Universitar

Judecatorii Tribunalului Bucuresti vor decide, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat. Omul de afaceri se afla de vineri dupa-amiaza internat sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale, potrivit unor surse medicale, citate de news. ro.

Mircea Basescu afla miercuri daca va fi eliberat conditionat

Mircea Basescu a depus o noua cerere de eliberare conditionata. Este a treia cerere de cand acesta a fost incarcerat, iar Judecatoria Medgidia urmeaza sa discute cazul in decursul zilei de.

Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat / Decizia este definitiva

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, poate fi eliberat conditionat, au decis, marti, magistratii Tribunalului Bucuresti, potrivit news. ro. Decizia este definitiva.

Mircea Basescu, la un pas de libertate

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis ca Mircea Basescu poate fi eliberat conditionat, informeaza B1 TV. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Constanta. Mircea.

Mircea Basescu, la un pas de libertate (VIDEO)

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis ca Mircea Basescu poate fi eliberat conditionat, informeaza B1 TV. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Constanta. Mircea.

Instanta ar urma sa decida definitiv, astazi, daca omul de afaceri Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat

Magistratii Tribunalului Bucuresti ar urma sa decida definitiv, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat. in prima instanta, decizia a fost de eliberare conditionata a omului de afaceri. Dan Voiculescu este internat sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar surse medicale au declarat pentru News. ro ca este posibil ca el sa fie externat in cursul acestei zile.

Mircea Basescu, fratele fostului sef de stat, va afla, miercuri, daca va fi eliberat conditionat

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a depus o noua cerere de eliberare conditionata, cea de-a treia de cand a fost incarcerat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )