Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Diaconu, achitat pentru conflict de interese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Diaconu, achitat pentru conflict de interese

Europarlamentarul independent Mircea Diaconu a fost achitat definitiv astazi in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, dar va trebui sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 lei, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Diaconu, achitat pentru conflict de interese, obligat sa plateasca 1.000 lei amenda administrativa

Mircea Diaconu a fost achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, insa europarlamentarul va trebui sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei, in urma deciziei instantei supreme, care a mentinut hotararea de la.

Diaconu a fost ACHITAT pentru conflict de interese. Este obligat sa platesca o mie de lei amenda administrativa

Europarlamentarul Mircea Diaconu a fost achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Totusi, el va trebui sa plateasca o amenda administrativa de o mie de lei, in urma deciziei instantei supreme, care a mentinut hotararea de la Curtea de Apel Bucuresti.

Sentinta definitiva. Mircea Diaconu a fost achitat pentru conflict de interese

Europarlamentarul Mircea Diaconu a fost achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, dar acesta va trebui sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei. Asa a decis instanta suprema, care astfel a mentinut hotararea de la Curtea de Apel Bucuresti.

Mircea Diaconu, achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Mircea Diaconu a fost achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Europarlamentarul va trebui sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei, in urma deciziei instantei.

Fostul deputat Stelica Iacob Strugaru, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Fostul deputat Stelica Iacob Strugaru a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie la un an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat fiul la biroul sau parlamentar, relateaza Mediafax.

Mircea Diaconu ar putea afla joi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Magistratii Curtii Supreme sunt asteptati, joi, sa pronunte o decizie definitiva in dosarul in care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese. in acest caz, Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe Diaconu, insa l-a amendat cu 1. 000 de lei.

ICCJ: Mircea Diaconu, amenda de 1.000 lei, dupa ce s-a aflat in conflict de interese

Magistratii inaltei Curti de Casatie siJustitie ICCJ) a decis ca actorul Mircea Diaconu sa fie achitat in dosarul privind conflictul de interese, relateazaB1 TV. Totusi, el trebuie sa achite o amen.

Amenda de 1.000 de lei pentru Mircea Diaconu in dosarul de conflict de interese

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis vineri amendarea cu 1. 000 de lei a europarlamentarului Mircea Diaconu in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, informeaza Agerpres. Decizia este definitiva.

Mircea Diaconu, meci final cu ANI. Magistratii anunta verdictul in procesul intentat de Agentia Nationala de Integritate europarlamentarului

Magistratii Instantei Supreme anunta astazi decizia finala in procesul pe care europarlamentarul Mircea Diaconu il are cu Agentia Nationala de Integritate. Procurorii l-au acuzat pe Diaconu de conflict de.

Fostul deputat PDL Stelica Strugaru, condamnat pentru conflict de interese

Fostul deputat PDL Stelica Iacob Strugaru, ales pe listele din judetul Botosani, a fost condamnat de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie la un an de inchisoare cu suspendare sub supraveghere pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2364 seconds )