Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Dusa: Pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ

Antena3 Antena3,
Mircea Dusa: Pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ

Ministrul de Interne Mircea Dusa a declarat, duminica, la Punctul de intalnire de la Antena 3 ca, pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ. Pentru a face. continuă pe Antena3

Mircea Dusa va anunta luni noi masuri de ordine si siguranta publica pe aeroportul Otopeni

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, va face publice luni, o serie de noi masuri de ordine si siguranta publica ce urmeaza sa fie puse in aplicarein zona aeroportului Henri Coanda, a informeaza Agerpres citand informatii transmise de MAI. Masurile vor fi anuntate cu ocazia inaugurarii postului fix de jandarmi.

Ministrul Mircea Dusa a dispus noi masuri de ordine si siguranta publica pe aeroportul Otopeni

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, va face publice luni, noi masuri de ordine si siguranta publica, masuri care vor fi puse in aplicare pe aeroportul Henri Coanda, ce vor fi anuntate cu ocazia inaugurarii postului fix de jandarmi, potrivit unor informatii transmise de MAI.

Mircea Dusa spera ca sistemul informatic prin care Politia verifica amprentele intr-o baza de date nationala sa fie repus in functiune intr-o saptamana, doua

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat intr-un interviu pentru Jurnalul National, ca spera ca intr-o saptamana, doua sa fie pus in functiune si sa inceapa prefectionarea sistemului AFIS, care permite Politiei sa verifice amprentele in baza de date nationala. Ministrul sustine ca s-a ajuns in aceasta situatie pentru ca de vreo doi ani de zile IGPR nu mai are contract de mentenanta cu firmele care intretin sistemul, pentru ca nu au fost asigurati banii necesari. Dusa a spus ca prin rectificarea bugetara s-au asigurat atat banii pentru contractele de mentenanta cat si banii pentru achizitia sistemelor pe care trebuie sa le achizitioneze cei de la IGPR, in sensul punerii in functiune al sistemului si ca situatia se va rezolva curand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )