Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mircea Geoana: Fara o crestere economica de peste 4% Romania nu va putea face fata competitiei din UE

B1 B1,
Mircea Geoana: Fara o crestere economica de peste 4% Romania nu va putea face fata competitiei din UE

Mircea Geoana, presedintele Comisiei pentru Politica Externa din Senat, a avertizat ca Romania are nevoie de o crestere economica de peste 4% anual pentru a putea recupera decalajele fata de alte state si. continuă pe B1

Geoana: Fara o crestere economica de peste 4% Romania nu va putea face fata ...

Romania are nevoie de o crestere economica de peste 4% anual pentru a putea recupera decalajele fata de alte state si pentru a face fata competitiei din Uniunea Europeana, a declarat, joi, Mircea Geoana, presedintele Comisiei pentru Politica Externa din Senat si al Institutului Aspen Romania, potrivit Mediafax. Fara o crestere economica de peste 4%, Romania va avea dificultati de recuperare a decalajului european si probleme in ceea ce priveste competitia cu alte state din Uniunea Europeana .

Isarescu: Romania nu va avea crestere economica in 2013 fara absorbtia fondurilor europene

Romania nu va inregistra crestere economica anul viitor daca nu se va debloca absorbtia fondurilor europene, singurele resurse financiare accesibile in aceasta perioada, care sa inlocuiasca investitiile.

Erik de Vrijer: Crestere economica modesta pentru Romania si in 2013.

Seful delegatiei FMI Erik de Vrijer a opinat, in intrevederea cu presedintele Basescu, ca Romania va avea o crestere economica modesta si in 2013 chiar si pe fondul unei recolte agricole mai bune, tinand insa cont de dificultatile la absorbtia fondurilor europene si amanarea reformelor structurale, potrivit Mediafax. Stiti ca cresterea economica anul acesta este cel mai probabil moderata, mai mica decat anul trecut, de asemenea si din cauza secetei din agricultura. Privind mai departe, ni .

Seful delegatiei FMI in Romania: Veti avea crestere economica modesta si in 2013

Seful delegatiei FMI Erik de Vrijer a opinat, in intrevederea cu presedintele Basescu, ca Romania va avea o crestere economica modesta si in 2013 chiar si pe fondul unei recolte agricole mai bune, tinand insa cont de dificultatile la.

Daca nu atragem fonduri europene, sa nu mai vorbim despre crestere economica

In cazul in care tara noastra nu reuseste sa creasca, in mod considerabil, fonduri europene, atunci nu ar trebui sa mai vorbim despre crestere economica, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )