Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mircea Negulescu, zis Portocala, a fost trimis iar in judecata de Sectia speciala. Fostul procuror al DNA Ploiesti e acuzat de cercetare abuziva si influentare a declaratiilor martorilor (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Negulescu, zis Portocala, a fost trimis iar in judecata de Sectia speciala. Fostul procuror al DNA Ploiesti e acuzat de cercetare abuziva si influentare a declaratiilor martorilor (VIDEO)

Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), asa-zisa Sectie speciala. Fostul procuror de la DNA Ploiesti este anchetat intr-un dosar in care este. continuă pe B1

Marian Goleac, director interimar al ADP Sector 4, a fost trimis in judecata de DNA, sub acuzatia ca si-ar fi falsificat diploma de bacalaureat si pe cea de absolvent de facultate

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au trimis in judecata pe Marian Goleac, director interimar al SC Amenajarea Domeniului Public din Sectorul 4, acuzat de inselaciune in forma continuata,.

Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis in judecata pentru cercetare abuziva si influentarea declaratiilor martorilor

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost trimis in judecata pentru cercetare abuziva, influentarea declaratiilor martorilor si participatie improprie la inducerea in eroare a organelor judiciare.

Lovitura pentru fiica Stelei Popescu. Motivul pentru care Doina Maximilian a fost data in judecata. Are legatura cu averea uriasa lasata mostenire (GALERIE FOTO)

Probleme in justitie pentru fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian. Aceasta a fost data in judecata la sfarsitul anului trecut de o firma imobiliara. Aceasta a fost chemata la tribunal in calitate de.

Ministerul Educatiei: Actul normativ cu masurile pentru redeschiderea creselor si a gradinitelor a fost trimis spre publicare Ce reguli trebuie respectate de gradinite, crese si after-school-uri

Ministerul Educatiei anunta luni dupa-amiaza ca a trimis spre publicare in Monitorul Oficial actul normativ cu masurile necesare redeschiderii creselor, gradinitelor si after-school-urilor, in contextul pendamiei de COVID-19. Reamintim ca gradinitele, cresele si after-school-urile private ar fi trebuit sa se redeschida luni, 15 iunie, conform unei Hotarari de Guvern, insa au ramas inchise pentru ca nu au fost publicate normele de aplicare.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )