Libnet.ro
UNICEF

10:15

Miron Cozma, despre dosarul in care sunt acuzati Ion Iliescu si Petre Roman: Sunt fericit ca se reuseste ca se reuseste ca inculpatii sa fie acuzati si asta este o realizare a justitiei

România Liberă România Liberă,
Miron Cozma, despre dosarul in care sunt acuzati Ion Iliescu si Petre Roman: Sunt fericit ca se reuseste ca se reuseste ca inculpatii sa fie acuzati si asta este o realizare a justitiei

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma a declarat, vineri, ca punerea sub acuzare a fostului presedinte Ion Iliescu si a fostului premier Petre Roman este o realizare a justitiei. continuă pe România Liberă

Marian Munteanu, despre dosarul in care este acuzat Ion Iliescu: espre dosarul Mineriadei: in sfarsit, anchetatorii au inceput sa cerceteze cu atentie evenimentele. Romania asteapta un raspuns

Liderul studensilor din Piata Universitatii din iunie 1990, Marian Munteanu a declarat, vineri, referitor la dosarul Mineriadei, ca, in sfarsit, anchetatorii au inceput sa cerceteze cu atentie evenimentele.

Silvicultori si gateristi din Vatra Dornei retinuti intr-un dosar in care sunt acuzati de taieri ilegale de arbori si inscenari de calamitati naturale

Un inginer silvic si un padurar de la Ocolul Silvic Vatra Dornei, administratorul de la SC Green Forest SRL si doi muncitori necalificati de la aceasta firma, precum si un alt individ au fost retinuti pentru 24 de ore pentru taieri ilegale de arbori si furt de arbori. Acestia sunt acuzati ca au pus la cale o schema prin care au reusit sa produca o paguba de circa un milion de euro.

Noi date despre tragedia care a lovit Berlinul inainte de Sarbatori. Cine este SOFERUL tir-ului si care a fost ULTIMA persoana cu care a vorbit la telefon (FOTO)

Noi date despre tragedia care a lovit Berlinul inainte de Sarbatori. Soferul polonez de la care a fost furat tirul de catre autorul masacrului din piata de Craciun din Berlin a fost impuscat,.

SCANDAL in direct. PETRE ROMAN: DECIZIA pentru interventia din 13 iulie 1990 a fost PERFECT LEGALA! / MIRON COZMA: Aveai autoritatea legala sa iMPUSTI OAMENI? Chiar nu va e RUSINE sa OMORATI OAMENI?? (VIDEO)

Dupa ce Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu si Gelu Voican Voiculescu au fost pusi sub inculpare in Dosarul Mineriadei, Petre Roman a avut o prima reactie, in direct, pentru B1 TV. Acesta a.

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, despre dosarul Mineriadei: Nu este meritul sau munca echipei de procurori de la Sectia Parchetelor Militare care are in acest moment dosarul Mineriadei. Este meritul generalul Dan Voinea si procurorul m

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, a declarat ca meritul pentru tragerea la raspundere a lui Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu si Voican Voiculescu in dosarul Mineriadei.

Doi dintre fiii lui Trump sunt acuzati ca au primit bani pentru a facilita accesul la presedintele ales

Doi dintre fiii presedintelui ales al SUA, Donald Trump, fac parte dintr-o noua organizatie caritabila ce primeste donatii de cel putin un milion de dolari de persoana de la cei care doresc sa aiba acces la o receptie privata la care ia parte si viitorul ocupant al Casei Albe, arata Centrul pentru Integritate Publica CPI), citat de AFP, preluata de Agerpres.

INCREDIBIL! SCANDALUL in care sunt implicati o actrita care a jucat in filme pentru adulti, COCAINA in valoare de 18 milioane de lire si un vas de croaziera

O fosta actrita de filme pentru adulti de origine canadiana, Isabelle Lagace, in varsta de 28 de ani a recunoscut ca a fost implicata intr-un grup cu statut infractional, care a incercat.

Invata sa economisesti pe Scoala de Bani! Care sunt diferentele dintre produsele bancare de economisire

De ce ar trebui sa economisim luna de luna, indiferent de varsta sau de veniturile pe care le avem? Raspunsul simplu are doua componente: economisirea ne aduce mai aproape de indeplinirea planurilor importante din viata noastra si, in al doilea rand,.

Cinci motive pentru esecul PNL. Care sunt celelalte si ce solutii ar fi? |OPINIE

Privesc uluit, din afara, miscarile PNL de gaina fara cap care alearga prin curte cu ultimele forte, sleita. Dintre motivele dezastrului, doua sunt cruciale: lipsa unor lideri forte care sa impuna respect si recunoastere in partid si in societate, dar si deficitul de democratie interna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )