Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mitropolitul Clujului, pozitiv la testul COVID: Eu sunt foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu

Antena3 Antena3,
Mitropolitul Clujului, pozitiv la testul COVID: Eu sunt foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu

Inca un ierarh BOR a fost infectat cu noul coronavirus. iPS Andrei, Mitropolitul Clujului, a fost depistat pozitiv la testul COVID, anunta Ziar de Cluj. continuă pe Antena3

Mitropolitul Clujului, depistat cu COVID-19. iPS Andrei: Eu sunt foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu

Inalt Preasfintitul Andrei, Mitropolitul Clujului, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar a precizat ca este foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu, iar medicii spun ca nu are niciun fel de.

Mitropolitul Clujul, testat pozitiv cu COVID-19. Sunt foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu

Inalt Prea Sfintia Sa Andrei, Mitropolitul Clujul, in varsta de 71 de ani, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta transmite ca se simte bine si ca medici spun ca nu are nicio problema.

Coronavirus: Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, pozitiv la testul Covid-19

Liderul PSD Maramures Gabriel Zetea a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca este bolnav: Fiind optimist de felul meu, va anunt ca pentru cateva zile raman pozitiv, scrie Mediafax.

Clotilde Armand, in autoizloare, dupa ce presedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19: Sunt obosita, dar sunt si precauta

Clotilde Armand s-a autoizolat la domiciliu, imediat dupa ce a aflat capresedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Viitorul edil al sectorului 1 trebuia sa vina.

Bistrita: Centrul de Transfuzii Sanguine a fost inchis. 14 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Centrul de Transfuzii Sanguine din Bistrita a fost inchis marti dimineata,dupace14 dintre cei 18 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Un asistent medical a dat alarma.

Simona Halep, dupa meciul cu Irina Begu: A fost greu, ea a jucat foarte bine

Simona Halep a declarat, miercuri, ca meciul cu Irina Begu, din turul doi de la Roland Garros, a fost foarte greu, mai ales ca oponenta sa a jucat foarte bine.

CORONAVIRUS |Virgil Iantu, testat pozitiv pentru Covid-19. imi doresc negativare rapida

Prezentatorul TV Virgil Iantu, in varsta de 49 de ani, a fost testat pozitiv pentru noul coronaviru. Acesta a facut o forma usoara a bolii, se simte bine si spune ca va trece cu bine peste aceasta.

Copiii presimptomatici si cum isi dau seama parintii ca starea de sanatate a minorilor testati pozitiv pentru COVID-19 se agraveaza

Cei mai multi copiii dezvolta forme usoare de COVID-19, dupa ce au infectati cu noul coronavirus. Exista insa si semne ori simptome ce ar trebui sa le dea de gandit parintilor, iar daca minorii se.

Donald Trump si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru COVID-19! Ce urmeaza in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump si Prima Doamna a Americii, Melania Trump, sunt infectati cu noul coronavirus. Trump a confirmat informatia intr-o postare pe Twitter.

Liderii PSD ies din autoizolare. Ciolacu a primit rezultat negativ la testul Covid-19

Liderul PSD Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca nu este bolnav, scrie Mediafax. Alaturi de Ciolacu s-a testat si Paul Stanescu, precum si Vasile Dincu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )