Libnet.ro
UNICEF

08:17

CORONAVIRUS |Virgil Iantu, testat pozitiv pentru Covid-19. imi doresc negativare rapida

B1 B1,
CORONAVIRUS |Virgil Iantu, testat pozitiv pentru Covid-19. imi doresc negativare rapida

Prezentatorul TV Virgil Iantu, in varsta de 49 de ani, a fost testat pozitiv pentru noul coronaviru. Acesta a facut o forma usoara a bolii, se simte bine si spune ca va trece cu bine peste aceasta. continuă pe B1

Clotilde Armand, in autoizloare, dupa ce presedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19: Sunt obosita, dar sunt si precauta

Clotilde Armand s-a autoizolat la domiciliu, imediat dupa ce a aflat capresedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Viitorul edil al sectorului 1 trebuia sa vina.

Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, a anuntat vineri pe Facebook ca a fost confirmat cu Covid-19,dupa ce un coleg de partid a fost depistat cu noul coronavirus. Acesta a indemnat oamenii sa respecte toate m.

Virgil Iantu a fost infectat cu noul coronavirus

Virgil Iantu a anuntat, vineri, prin intermediul unei postari pe Instagram, ca a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul TV precizeaza ca are o forma usoara si ii sfatuieste pe cei care ii urmaresc postarile sa se protejeze cat de bine pot purtand masca si exagerand cu igiena.

Copiii presimptomatici si cum isi dau seama parintii ca starea de sanatate a minorilor testati pozitiv pentru COVID-19 se agraveaza

Cei mai multi copiii dezvolta forme usoare de COVID-19, dupa ce au infectati cu noul coronavirus. Exista insa si semne ori simptome ce ar trebui sa le dea de gandit parintilor, iar daca minorii se.

CORONAVIRUS |Un angajat din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe, testat pozitiv

Un angajat al Centralei Ministerului Afacerilor Externe MAE) a fost testat pozitiv, miercuri, pentru noul coronavirus. in scopul informarii transparente si corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe.

Thiago Alcantara (Liverpool) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Mijlocasul spaniol al echipei Liverpool, Thiago Alcantara, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat, marti, clubul sau.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Presedintele american, Donald Trump, si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru infectia cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au fost testati pozitiv pentru infectiacu noul coronavirus. Anuntul a fost facut printr-un mesaj publicat pe contul de Twitter al liderului de la Casa Al.

Bistrita: Centrul de Transfuzii Sanguine a fost inchis. 14 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Centrul de Transfuzii Sanguine din Bistrita a fost inchis marti dimineata,dupace14 dintre cei 18 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Un asistent medical a dat alarma.

Mitropolitul Clujul, testat pozitiv cu COVID-19. Sunt foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu

Inalt Prea Sfintia Sa Andrei, Mitropolitul Clujul, in varsta de 71 de ani, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta transmite ca se simte bine si ca medici spun ca nu are nicio problema.

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )