Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mitropolitul Clujul, testat pozitiv cu COVID-19. Sunt foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu

Adevărul Adevărul,
Mitropolitul Clujul, testat pozitiv cu COVID-19. Sunt foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu

Inalt Prea Sfintia Sa Andrei, Mitropolitul Clujul, in varsta de 71 de ani, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta transmite ca se simte bine si ca medici spun ca nu are nicio problema. continuă pe Adevărul

Mitropolitul Clujului, depistat cu COVID-19. iPS Andrei: Eu sunt foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu

Inalt Preasfintitul Andrei, Mitropolitul Clujului, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar a precizat ca este foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu, iar medicii spun ca nu are niciun fel de.

Mitropolitul Clujului, pozitiv la testul COVID: Eu sunt foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu

Inca un ierarh BOR a fost infectat cu noul coronavirus. iPS Andrei, Mitropolitul Clujului, a fost depistat pozitiv la testul COVID, anunta Ziar de Cluj.

CORONAVIRUS |Virgil Iantu, testat pozitiv pentru Covid-19. imi doresc negativare rapida

Prezentatorul TV Virgil Iantu, in varsta de 49 de ani, a fost testat pozitiv pentru noul coronaviru. Acesta a facut o forma usoara a bolii, se simte bine si spune ca va trece cu bine peste aceasta.

Clotilde Armand, in autoizloare, dupa ce presedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19: Sunt obosita, dar sunt si precauta

Clotilde Armand s-a autoizolat la domiciliu, imediat dupa ce a aflat capresedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Viitorul edil al sectorului 1 trebuia sa vina.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

CORONAVIRUS |Un angajat din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe, testat pozitiv

Un angajat al Centralei Ministerului Afacerilor Externe MAE) a fost testat pozitiv, miercuri, pentru noul coronavirus. in scopul informarii transparente si corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe.

Thiago Alcantara (Liverpool) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Mijlocasul spaniol al echipei Liverpool, Thiago Alcantara, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat, marti, clubul sau.

Simona Halep, dupa meciul cu Irina Begu: A fost greu, ea a jucat foarte bine

Simona Halep a declarat, miercuri, ca meciul cu Irina Begu, din turul doi de la Roland Garros, a fost foarte greu, mai ales ca oponenta sa a jucat foarte bine.

Ioana Constantin (PMP): Vad o schema mai larga de fraudare a votului la nivelul Capitalei, sunt foarte multe asemanari intre sectoare Eu am o problema cu ambele tabere in acest moment (VIDEO)

Ioana Constantin, candidata PMP, a comentat situatia de la alegerile locale din Sectorul 1, joi, in direct pe B1 TV, si sustine ca in toate sectiile sunt probleme mari, pentru ca si ea a facut aproape 20.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )