Libnet.ro
UNICEF

01:05

MOARTE MACABRA pentru doua gemene romance din Paris... Autoritatile si-au facut CRUCE

B1 B1,
MOARTE MACABRA pentru doua gemene romance din Paris... Autoritatile si-au facut CRUCE

Tragedie fara precedent in Paris, anunta Stirescu. Doua gemene romance au fost gasite fara viata intr-un lac, dupa ce un barbat care se plimba cu barca, prin capitala Frantei, a observat cele doua. continuă pe B1

Descoperire macabra intr-un parc din Paris! Doua surori romance au fost gasite moarte. Ce spun autoritatile franceze

O descoperire macabra a fost facuta, vineri, in ParculMonsouris, din Paris, Franta. Doua cadavre au fost gasite, in lac. Conform primelor informatii, acestea ar fi vorba despre trupurile a doua s.

Preturile proprietatilor din Paris ajung la un nivel record

Preturile la proprietati in Paris au atins niveluri record la sfarsitul anului 2018. Vestea proasta pentru oricine spera sa gaseasca un teren in Paris este ca aceasta escaladare a preturilor va continua in acest an, informeaza The Local.

Comisia Europeana, AMENDA de circa 400 DE MILIOANE DE EURO pentru doua firme din Timisoara

Doua firme din Timisoara au fost amendate de Comisia Europeana. Este vorba despre Autoliv si TRW. Cele doua companii au fost amendate cu circa 400 de milioane de euro pentru pentru ca s-au inteles intre ei.

Primaria Capitalei a emis o noua autorizatie de construire pentru cele 4 turnuri din Floreasca. Prima a fost suspendata in instanta de Salvati Bucurestiul

Primaria Capitalei a emis o noua autorizatie de construire pentru cele 4 turnuri din Floreasca, in luna noiembrie a anului trecut, anunta reprezentantii One United Properties, dezvoltatorii proiectului, intr-un punct de vedere transmis HotNews. ro. Prima autorizatie de construire emisa de Primaria Capitalei pentru acest proiect a fost suspendata in instanta de Asociatia Salvati Bucurestiul, la cererea locuitorilor din zona, fiind invocate mai multe motive de nelegalitate. Municipalitatea a emis cea de-a doua autorizatie cand procesul de suspendare si anularea a primului act administrativ erau pe rol.

PENTRU CONSTRUCTIA UNEI SECTIUNI DIN DRUMUL EXPRES M8: Ungaria primeste 203,5 milioane euro de la UE

Fondul de Coeziune a anuntat astazi ca va investi 218,5 milioane de euro in doua proiecte din Ungaria, 203,5 milioane euro pentru a finanta constructia unei sectiuni din drumul expres M8.

Lovituri devastatoare pentru Laura Codruta Kovesi, din interiorul DNA. Cum s-a ajuns la al doilea dosar in care a fost pusa sub acuzare

Apar noi informatii din al doilea dosar in care a fost pusa sub acuzare Laura Codruta Kovesi. Este vorba despre un dosar al lui Sebastian Ghita, in care a fost inculpat si Liviu Tudose, fost procuror al Parche.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )