Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mobilizare pentru salvarea Parteneriatul Trans-Pacific in cazul retragerii Statelor Unite

Adevărul Adevărul,
Mobilizare pentru salvarea Parteneriatul Trans-Pacific in cazul retragerii Statelor Unite

Mai multe state si-au exprimat marti speranta ca Parteneriatul Trans-Pacific TPP) poate fi salvat, dupa decizia presedintelui american Donlad Trump de a retrage Statele Unite din acordul comercial, relateaza Associated Press. continuă pe Adevărul

Trump a semnat decretul de retragere a SUA din Parteneriatul Trans-Pacific

Presedintele american Donald Trump a semnat luni, in Biroul Oval, un decret care pune capat participarii SUA la Tratatul de liber-schimb trans-pacific TPP), negociat intens timp de mai multi ani de administratia Obama, informeaza AFP.

Presedintele Donald Trump a semnat decretul de retragere a SUA din Parteneriatul Trans-Pacific

Noul presedinte Donald Trump a semnat luni, in Biroul Oval, un decret care anuleaza participarea SUA la Tratatul de liber-schimb trans-pacific.

Cine pierde si cine castiga de pe urma retragerii SUA din Tratatul Trans-Pacific

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declansat retragerea tarii sale din acordul comercial Parteneriatul Trans-Pacific TPP), implinindu-si o promisiune din campania electorala. De acesta decizie ar putea profita in primul rand China, dar si Germania ar avea de castigat.

Strategia comerciala a lui Trump incepe cu parasirea Parteneriatului Trans-Pacific

Noua adminstratie americana a presedintelui Donald Trump a transmis ca strategia sa pentru protejarea locurilor de munca ale americanilor va incepe cu retragerea din acordul comercial Parteneriatul Trans-Pacific TPP), la care au aderat 12 state, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )