Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presedintele Donald Trump a semnat decretul de retragere a SUA din Parteneriatul Trans-Pacific

România Liberă România Liberă,
Presedintele Donald Trump a semnat decretul de retragere a SUA din Parteneriatul Trans-Pacific

Noul presedinte Donald Trump a semnat luni, in Biroul Oval, un decret care anuleaza participarea SUA la Tratatul de liber-schimb trans-pacific. continuă pe România Liberă

Premierul canadian a discutat cu Donald Trump despre relatiile comerciale SUA-Canada

Premierul canadian Justin Trudeau a discutat sambata cu noul presedinte american Donald Trump despre relatiile comerciale dintre cele doua tari si l-a felicitat pentru investirea in functie, a anuntat Guvernul de la Otawa, citat de Reuters.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va sustine acordul nuclear cu Iranul in discutiile cu presedintele Donald Trump

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, si-a exprimat increderea in beneficiile liberului schimb si sprijinul pentru acordul nuclear incheiat cu Iranul la intalnirea pe care o va avea in aceasta saptamana cu presedintele american Donald Trump, a spus luni purtatoarea sa de cuvant.

Regizorul Bobby Paunescu sustine ca Romania ar putea avea de castigat de pe urma alegerii lui Donald Trump ca presedinte al SUA (VIDEO)

Printre personalitatile prezente la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump s-au numarat si romani. Invitat a fost si regizorul Bobby Paunescu. Acesta a sustinut ca Romania ar putea avea de.

Donald Trump a semnat deja primele documente in calitate de PRESEDINTE al SUA: Ce s-a intamplat cu stiloul folosit de liderul american (VIDEO)

La scurt timp dupa ce a depus juramatul de investitura, Donald Trump a semnat primele documente in calitate de presedinte al Statelor Unite. inconjurat de familie si de liderii.

Donald Trump a semnat primul decret, impotriva legii Obamacare

Presedintele american, Donald Trump, a semnat vineri, la scurt timp dupa ce parada inaugurala s-a incheiat, un decret impotriva legii privind asigurarile de sanatate Obamacare, pe care in timpul campanie sale a promis sa o abroge.

Donald Trump a dat startul sfarsitului Obamacare

Presedintele Donald Trump a semnat primul sau ordin executiv vineri, indreptandu-se spre Biroul Oval la scurt timp dupa parada inaugurala, dand startul relaxarii reglementarilor asociate cu Obamacare, legea pentru asistenta medicala a predecesorului sau pe care Trump a promis sa o inlocuiasca.

SUA: Donald Trump, MASURI DE ULTIMA ORA impotriva LGBT

Imediat dupa ce s-a instalat la Casa alba, presedintele Donald Trump s-a si pus pe schimbari in cadrul administratiei. Mai exact liderul de la Casa Alba la scurt timp dupa ce a fost investit.

Departamentul Justitiei a stabilit ca noul presedinte Donald Trump isi poate angaja ginerele la Casa Alba

Departamentul Justitiei din SUA a decis ca presedintele Donald Trump poate sa il angajeze pe ginerele sau, Jared Kushner, in functia de consilier de rang inalt la Casa Alba.

PRIMA DECIZIE luata de Donald Trump: A retras TOTI AMBASADORII SUA!

Donald Trump a luat prima decizie in calitate de presedinte al Statelor Unite. Acesta a decis sa retraga toti ambasadorii, potrivit The Independent. Donald Trump le-a solicitat tuturor ambasadorilor SUA.

Talibanii il ameninta pe noul presedinte Trump ca trebuie sa retraga trupele SUA din Afganistan

Talibanii i-au transmis un avertisment noului presedinte al SUA, Donald Trump, cerandu-i sa retraga trupele americane din Afganistan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )