Libnet.ro
UNICEF

15:00

Modernizarea semafoarelor din Bucuresti, estimata la 16 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Modernizarea semafoarelor din Bucuresti, estimata la 16 mil. euro

Instalatiile si echipamentele pentru managementul traficului rutier in Capitala vor fi refacute de Admnistratia Strazilor Bucuresti, care vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare, in cadrul unui proiect estimat la 71,1. continuă pe Wall-Street Ro

16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitala

Serviciile de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala ar urma sa coste 16,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Administratiei Strazilor Bucuresti, pentru contractarea acestor servicii.

Admitere Facultate Septembrie 2014: Cate locuri scoate la concurs pe toamna Universitatea din Bucuresti si care sunt facultatile unde candidatii dau examen

Universitatea din Bucuresti anunta ca organizeaza in luna septembrie a doua sesiune de admitere pentru studii universitare de licenta. Numarul total de locuri pe care universitatea il aloca este de290 la buget si aproximativ 2. 069 cu taxa. Potrivit calendarului de admitere la facultate, in perioada 15 - 19 septembrie 2014 candidatii sustin examenele de admitere. Vezi in articol care sunt facultatile Universitatii din Bucuresti unde candidatii sustin examen de admitere, unde poti intra pe baza mediei de la Bacalaureat si a unui eseu motivational, precum si facultatile cu forma mixta de admitere.

Secure Property a cumparat apartamente de 3,3 mil. euro in Bucuresti

Secure Property Development Investment SPDI) din Cipru a cumparat 122 de apartamente in patru ansambluri din Bucuresti, a caror valoare neta este estimata la 3,3 milioane de euro, compania de investitii fiind la a treia achizitie in Romania in.

Euro Insol a vandut un parc logistic din sudul Capitalei cu 14 mil. euro

Euro Insol, lichidatorul judiciar al firmei MLP Bucharest Sud, aflata in faliment, a vandut activul acesteia, parcul logistic MLP Bucharest Sud, situat in Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, societatii AGI-RRE Hera, pentru 62,5 milioane de lei 14,2.

Semafoarele din Bucuresti vor fi reparate si modernizate. Proiectul costa circa 16 milioane de euro

Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier din Capitala. Valoarea proiectului este estimata la 71,1 milioane lei 16,1 milioane euro), inclusiv TVA.

Moment istoric: Capodopera a lui Brancusi, la licitatie. Cumintenia pamantului, 20 mil euro

Una dintre cele mai semnificative opere ale lui Brancusi, Cumintenia Pamantului a fost pusa in vanzare. Sculptura este evaluata la aproape 20 milioane euro si face parte dintr-o colectie.

Proprietarul Baumax reuseste intr-un final sa isi vanda colectia de arta cu peste 100 mil. euro. Prea tarziu?

Karlheinz Essl, milioanarul din spatele business-ului austriac de bricolaj Baumax, a reusit sa isi vanda colectia de arta, evaluata la peste 100 de milioane de euro, suma necesara pentru a pune pe picioare business-ul de DIY pe piata europeana.

Actiunile detinute de Visoiu la Conarg Construct, injumatatite in urma unei tranzactii de 2,7 mil. euro

Omul de afaceri Valentin Visoiu si-a redus la jumatate participatia indirecta la Conarg Construct, in urma unui transfer a peste 90% din partile sociale ale furnizorului de constructii metalice catre o alta firma din grupul Conarg, tranzactie de 11,9.

Semafoarele din Bucuresti, modernizate in cadrul unui proiect estimat la peste 16 milioane euro

Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala, valoarea proiectului.

Scandal interminabil pe piata taximetriei din Bucuresti-Ilfov

Piata taximetriei din zona Bucuresti-Ilfov se afla in mijlocul unui scandal interminabil, inceput cu ani in urma, intre entitatile care activeaza in acest sector, dar si intre acestea si autoritati.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )