Libnet.ro
UNICEF

01:05

16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitala

România Liberă România Liberă,
16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitala

Serviciile de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala ar urma sa coste 16,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Administratiei Strazilor Bucuresti, pentru contractarea acestor servicii. continuă pe România Liberă

Proiecte de cinci milioane euro, pentru modernizarea Muzeului ASTRA din Sibiu

Muzeul ASTRA din Sibiu trece printr-un proces important de modernizare, valoarea proiectelor derulate in prezent depasind cinci milioane de euro, dupa cum ne-a spus Ciprian Anghel Stefan, directorul general al muzeului.

Modernizarea semafoarelor din Bucuresti, estimata la 16 mil. euro

Instalatiile si echipamentele pentru managementul traficului rutier in Capitala vor fi refacute de Admnistratia Strazilor Bucuresti, care vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare, in cadrul unui proiect estimat la 71,1.

Semafoarele din Bucuresti vor fi reparate si modernizate. Proiectul costa circa 16 milioane de euro

Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier din Capitala. Valoarea proiectului este estimata la 71,1 milioane lei 16,1 milioane euro), inclusiv TVA.

Semafoarele din Bucuresti, modernizate in cadrul unui proiect estimat la peste 16 milioane euro

Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala, valoarea proiectului.

Prejudiciu de 7 milioane euro, la Regia de Activitati Nucleare. Raportul a fost trimis DNA

Un prejudiciu de 7 milioane euro a descoperit Corpul de control al ministrului Energiei la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN). Raportul a fost trimis DNA. Documentele vizeaza activitatea Regiei.

Nicolescu a trimis DNA raportul Corpului de control privind un prejudiciu de 7 milioane euro la RAAN

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, a transmis Directiei Nationale Anticoruptie DNA), azi, raportul Corpului de control al ministrului privind un prejudiciu de peste 7 milioane euro la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN), potrivit unui comunicat remis redactiei.

EXPLOZIE intr-un bloc de garsoniere din Capitala

Doi oameni au ajuns la spital cu arsuri, dupa ce o butelie a explodat intr-o garsoniera din Capitala. Incendiul care a urmat a afectat si o garsoniera invecinata. Locatarii au fost evacuati de pompierii care au.

Nicaragua: Un meteorit a format un crater de 12 metri, dupa ce a aterizat langa aeroportul international din capitala Managua

Un mic meteorit a aterizat, duminica seara, langa aeroportul international din capitala Managua, Nicaragua, au anuntat oficialitatile guvernamentale, citate de BBC News. Explozia a lasat un urma un crater cu.

Perioadele ianuarie-februarie si noiembrie-decembrie 2022, alternative pentru Cupa Mondiala din Qatar

Perioadele ianuarie-februarie 2022 si noiembrie-decembrie 2022 reprezinta eventualele alternative pentru Cupa Mondiala din Qatar, a anuntat, luni, FIFA, informeaza AFP, citata de Mediafax. Secretarul general al.

Grecia estimeaza crestere economica, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru al acestui an, pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )