Libnet.ro
UNICEF

07:45

Modificarile Codului penal vor fi de dezbatute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Modificarile Codului penal vor fi de dezbatute

Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor Justitiei a adoptat ieri raportul privind modificarile la Codul penal, dupa ce acest proiect a fost aprobat de Senat, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Modificarile Codului penal vor fi votate astazi

Proiectul de modificare a Codului penal va fi votat, astazi, in plenul Senatului, in calitate de prima camera sesizata. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor, relateaza News. ro.

Argumentele si explicatiile PSD pentru modificarile Codului Penal

Serban Nicolae a prezentat miercuri seara argumentele si explicatiile PSD pentru modificarile Codului Penal. Este simplu. incep cu deciziile CCR, iar aici dau ca exemplu abuzul in serviciu. Apoi am decizii c.

Victor Ponta, despre modificarile Codului penal: Au ca scop salvarea lui Dragnea si a grupului lui de interese

Deputatul Victor Ponta spune ca modificarile Codului penal nu au fost votate miercuri de parlamentarii Pro Romania, precizand ca acestea au ca scop salvarea lui Liviu Dragnea si a grupului lui de.

Opozitia anunta ca va contesta la Curtea Constitutionala modificarile Codului penal

Parlamentarii opozitiei au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal care au fost aprobate luni in comisia Iordache, informeaza Mediafax. Liberalii si cei de la USR ii.

Modificarile la Codul penal vor fi dezbatute in plenul Camerei Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata miercuri modificarile la Codul penal. Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor Justitiei a adoptat marti raportul privind modificarile la Codul.

Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, iar joi ar urma sa fie votul final

Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, in procedura de urgenta, iar joi ar urma sa fie votul final, dupa care actul normativ va merge la presedinte pentru promulgare. Un nou protest fata de modificarile Codului penal este anuntat in Piata Victoriei din Capitala de la ora 19. 00, sub sloganul Ziua Decisiva pentru Romania! Protest, nu plimbare!.

Comisia Iordache se reuneste din nou astazi pentru a finaliza dezbaterile privind modificarea Codului penal

Comisia parlamentara speciala pentru modificarea legilor justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, se reuneste din nou pentru a vota modificarile aduse Codului Penal, cel mai asteptat fiind controversatul articol 297 privind infractiunea de abuz in serviciu.

Comisia Iordache se reuneste din nou astazi pentru a finaliza dezbaterile privind modificarea Codului penal. Proiectul se afla deja pe ordinea de zi de marti a Senatului, pentru vot

Comisia parlamentara speciala pentru modificarea legilor justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, se reuneste din nou pentru a vota modificarile aduse Codului Penal, cel mai asteptat fiind controversatul articol 297 privind infractiunea de abuz in serviciu. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca propunerea ministerului este sa existe un prag pentru infractiunea de abuz in serviciu a carui valoare sa fie echivalentul unui salariu minim brut pe economie, relateaza News. ro.

APADOR-CH: Prin modificarile aduse Codului penal, abuzul in serviciu se dezincrimineaza partial si devine aproape imposibil de dovedit in practica

APADOR-CH spune ca in noua varianta adoptata luni in comisia parlamentara comuna infractiunea de abuz in serviciu va deveni aproape imposibil de dovedit in practica si, astfel, se va trece dintr-o extrema in alta - de la o utilizare cu destule excese a infractiunii de abuz in serviciu se va ajunge la scoaterea din uz a acesteia.

Iordache:Nu a fost o miza pentru noi abuzul in serviciu.Modificarea Codului penal pune accent pe respectarea legii si pe diminuarea abuzurilor

Presedintele Comisiei speciale privind modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat, luni, ca modificarile aduse Codului penal pun accent pe respectarea legii si pe diminuarea abuzurilor. Acesta a repetat ca stabilirea unui prag pentru abuzul in serviciu si redefinirea infractiunii nu a fost o miza pentru majoritatea parlamentara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )