Libnet.ro
UNICEF

01:05

MOL Romania pregateste investitii de 10-15 milioane euro, pentru 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MOL Romania pregateste investitii de 10-15 milioane euro, pentru 2017

Compania MOL Romania, subsidiara grupului ungar MOL, pregateste, pentru anul viitor, investitii de 10-15 milioane euro, in dezvoltarea retelei de benzinarii, potrivit Cameliei Ene, director executiv MOL Romania, citata de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

O companie din Turcia vrea sa produca in Romania blindate 4X4 si anunta investitii de cel putin 15 milioane de euro

Compania Nurol Makina din Turcia vrea sa produca autovehicule blindate 4X4 in Romania, destinate industriei de aparare, valoarea investitiei fiind de cel puin 15 milioane de euro.

Fondul de investitii britanic Mid Europa Partners preia business-ul de 800 milioane euro al Profi in Romania

Reteaua de magazine Profi Rom Food, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, a fost achizitionata de fondul de investitii britanic Mid Europa Partners in cea mai mare tranzactie incheiata vreodata de o firma de private equity in Romania.

Banca Europeana de Investitii va contribui la promovarea reformelor si modernizarea CFM cu 50 milioane euro

Guvernul a propus pentru ratificare miercuri, 23 noiembrie, Contractul de finantare dintre Republica Moldova si Banca Europeana de Investitii, in cadrul proiectului de constructie si reabilitare a infrastructurii feroviare si achizitie a materialului rulant in suma de 50 milioane euro.

Piraeus Bank Romania raporteaza un profit brut de 3,8 milioane euro la 9 luni

Piraeus Bank Romania a inregistrat, la noua luni, un profit brut de 3,8 milioane euro, fata de perioada similara a anului trecut cand a avut pierderi, informeaza un comunicat al bancii, remis Redactiei.

CET Govora si Ciech Soda au incheiat un contract de 360 milioane euro, pe zece ani

Producatorul de energie CET Govora, aflat in insolventa, si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract pe zece ani pentru furnizarea aburului industrial, valoarea totala a acestuia fiind de 360 milioane euro, a anuntat luni Euro Insol, administratorul judiciar al CET Govora.

Vienna Insurance Group a inregistrat un profit inainte de impozitare de 301,3 milioane euro

Profitul Vienna Insurance Group, inainte de impozitare, a crescut la 301,3 milioane euro, in primele noua luni, fiind cu 88,4% mai mare decat in perioada similara a anului trecut.

MOL Romania: Benzinariile de astazi vor vinde curent peste 10 ani

Zsolt Petho, senior vicepresedinte al grupului petrolier ungar MOL, considera ca oamenii isi vor cumpara masini electrice de abia peste zece ani, iar atunci benzinariile vor fi pregatite sa vanda si curent electric, pe langa carburanti.

Afaceri in crestere pentru grupul austriac VIG in Romania in primele noua luni: Profit inainte de impozitare de 6,4 milioane de euro

Afacerile Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata au adus grupului austriac VIG o crestere atat a veniturilor din prime cat si a profitului in primele noua luni din acest an, potrivit datelor anuntate marti de grup. In perioada mentionata, veniturile din prime ale celor trei companii din Romania controlate de VIG au crescut cu 30,3% fata de primele noua luni din 2015, pana la 391,8 milioane euro, iar profitul inainte de impozitare a crescut cu 16,6% pana la 6,4 milioane de euro.

Voestalpine vrea sa investeasca 14 milioane euro in Romania si Germania

Grupul siderurgic austriac Voestalpine a anuntat, ieri, ca va investi peste 14 milioane de euro in extinderea fabricilor sale din Germania si Romania Arad), decizie care va duce la crearea a 55 de noi locuri de munca, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Caru' cu vedete: EL a dezvirginat-o pe Simona Halep! S-a iubit cu antrenorul; Imagini cu cel mai tanar multimilionar din Romania: are 22 de ani si o avere de 22 milioane euro; Dani Otil isi deschide restaurant de fite in centrul Capitalei

O moldoveanca fierbinte face senzatie la Big Brother Spania. O tanara de 26 de ani a creat o adevarata revolutie in casa Big Brother, unde sunt cazati concurentii de la show-ul de televiziune. Loredana si-a anulat un show pe nepusa masa. Lovita in Sentimente de un partid politic! Loredana si-a anulat un concert din cele doua pe care le-a trambitat la Sala Palatului pentru saptamana viitoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )