Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment emotionant: Mai multi elefanti de la un centru de ingrijire s-au grabit sa-l salute pe noul lor coleg, un pui de elefant ramas orfan (VIDEO)

B1 B1,
Moment emotionant: Mai multi elefanti de la un centru de ingrijire s-au grabit sa-l salute pe noul lor coleg, un pui de elefant ramas orfan (VIDEO)

Un clip cu mai multi elefanti care se grabesc sa-si salute noul prieten, un pui abia salvat, face senzatie pe Internet si din motive evidente. La Elephant Nature Park, un centru de ingrijire a. continuă pe B1

Cristian Ghinea il acuza pe Nicusor Dan ca s-a opus pozitionarii USR impotriva schimbarii Constitutiei: A amenintat ca isi da demisia daca partidul se va pozitiona. Mai multi membri au cedat acestui santaj

Deputatul USR Cristian Ghinea il acuza pe liderul partidului, Nicusor Dan, ca s-a opus pozitionarii formatiunii politice impotriva schimbarii Constitutiei. Se contura o majoritate clara pentru sustinerea propunerii. Moment in care Nicusor Dan a amenintat ca isi da demisia daca partidul se va pozitiona. Mai multi membri au cedat din pacate acestui santaj. L-am anuntat atunci pe Nicusor Dan ca daca nu avem o decizie e momentul sa isi asume personal acest lucru si ca eu m-am saturat sa raspund public pentru chestiuni pe care el le impune partidului si nu le asuma personal, a scris Cristian Ghinea pe Facebook.

Pentagonul aloca mai multi bani pentru combaterea dezinformarii si propagandei in flancul estic al NATO

Bugetul propus de Pentagon pentru apararea tarilor din flancul estic al NATO, pentru anul fiscal 2018, prevede mai multi pani pentru activitatile de contracarare a actiunilor de dezinformare si propaganda, potrivit documentelor oficiale in acest sens.

Olguta Vasilescu, despre declaratiile lui Tudorel Toader privind salarizarea angajatilor din Ministerul Justitiei: Mai multi ministri s-au trezit lideri de sindicat

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a comentat, duminica seara, la Antena 3, declaratiile colegului sau din Guvern Tudorel Toader privind salarizarea angajatilor Ministerului Justitiei, spunand ca au fost mai multi ministri care s-au trezit lideri de sindicat, dar le-a explicat ca, daca vor ca legea sa fie aplicabila, trebuie sa tina cont de anvelopa salariala.

Papa Francisc, afirmatii curajoase: Sa ne amintim ca sunt mai multi martiri crestini acum decat erau in timpurile stravechi

Papa Francisc, s-a rugat, sambata pentru crestinii copti din Egipt care au murit, vineri in urma unui atentat ISIS si a declart ca in zilele noastre sunt ucisi mai multi crestini pentru.

E oficial! Acesti romani primesc mai multi bani

Comisia de munca a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, mai multe amendamente la legea salarizarii, majorand salariile personalului de specialitate al muzeelor cu sume cuprinse intre 100 si 800 de lei.

Legea salarizarii unitare: Angajatii de la stat care primesc mai multi bani

Comisia de munca a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, mai multe amendamente la legea salarizarii, majorand salariile personalului de specialitate al muzeelor cu sume cuprinse intre 100 si 800 de lei.

O tanara musulmana a invitat mai multi crestini la masa, la ea acasa. Incredibil ce s-a intamplat la scurt timp. Imaginile care au facut inconjurul lumii - FOTO

Este nevoie de foarte mult curaj ca sa infrunti si sa combati rasismul, mai ales intr-o coversatie directa, fata in fata. Yusra Rafeeqi, o adolescenta musulmana de numai 15 ani, a vrut.

Perchezitii la spitale din Brasov si Craiova. Mai multi medici ar fi decontat ilegal operatii estetice

Politistii fac, luni dupa-amiaza, mai multe perchezitii in Brasov, la Spitalul de Urgenta si la cel de Pediatrie, dar si in Craiova, intr-un dosar de fapte de coruptie savarsite de me.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )