Libnet.ro
UNICEF

07:15

Moment istoric pe bursele din Statele Unite: Cel mai important indice a trecut un prag ireal

B1 B1,
Moment istoric pe bursele din Statele Unite: Cel mai important indice a trecut un prag ireal

Moment istoric pe bursele din Statele Unite ale Americii. Specialistii in domeniu au ramas cu gura cascata. Indicele Dow Jones a trecut miercuri pragul de 20. 000 de puncte pentru prima data, in. continuă pe B1

Un milion de oameni au manifestat la Washington pentru drepturi civile si impotriva lui Trump, in cel mai mare mars din istoria capitalei americane

Cu caciuli sau palarii roz pe cap, peste doua milioane de persoane, majoritatea femei, au participat sambata, in Statele Unite, la Marsurile femeilor, organizat pentru apararea drepurilor civile si impotriva presedintelui republican.

Peste un milion de oameni au manifestat anti-Trump in SUA. Madonna: M-am gandit mult sa arunc in aer Casa Alba. Secret Service va incepe o investigatie

Peste un milion de oameni au manifestat anti-Trump in mai multe orase din Statele Unite. La Washington, Madonna le-a spus femeilor aflate la protest ca s-a gandit mult sa arunce in aer Casa Alba, dar e constienta ca asta nu va schimba faptul ca Donald Trump este acum noul presedinte. Dupa discursul cantaretei, Serviciul Secret a transmis ca va incepe o investigatie.

Romania, un nou TEST pe justitie: Comisia Europeana discuta cel mai nou raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare

Romania da miercuri un nou test pe Mecanismul de Cooperaresi Verificare. Comisia Europeana discuta, la zece ani de la instituirea Mecanismului, cel mai recent raport cu privire la progresele.

Filmul Toni Erdman, filamt aproape integral in Romania, intra in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain. Lungmetrajul a fost coprodus de romanca Ada Solomon |FOTO + VIDEO

Filmul Toni Erdman, coprodus de romanca Ada Solomon, a fost intrat in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain, in cadrul celei de-a 89-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film.

Filmul Toni Erdman, filmat in Romania, intra in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain. Lungmetrajul a fost coprodus de romanca Ada Solomon |FOTO + VIDEO

Filmul Toni Erdman, coprodus de romanca Ada Solomon, a fost intrat in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain, in cadrul celei de-a 89-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film.

Oscar 2017: Lungmetrajul Toni Erdmann, produs de romanca Ada Solomon si filmat la Bucuresti, nominalizat la categoria cel mai bun film strain (VIDEO)

Lungmetrajul Toni Erdmann, filmul care a fost regizat de Maren Ade si produs romanca de Ada Solomon Hi Film-Romania, a fost nominalizat la categoria cel mai bun film strain la.

Premiile Oscar 2017: Filmul Toni Erdmann, produs de Ada Solomon, nominalizat pentru cel mai bun film strain. Lista completa a nominalizarilor

Toni Erdmann, film co-produs de Ada Solomon, a fost nominalizat la categoria cel mai bun film strain in cadrul celei de-a 89-a editie a premiilor Oscar. Academia de Film Americana, institutia care decerneaza premiile Oscar a.

Avocatul lui Dan Adamescu: Clientul meu a murit cel mai probabil de septicemie

Avocatul lui Dan Adamescu, Catalin Breazu a declarat ca mortea omului de afaceri a fost cel mai probabil din cauza septicemiei care i-a afectat toate organele, anunta Hot News. Acesta a mai declarat ca trupul.

inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Va fi gata cel mai devreme in anul 2018

Punerea in functiune a tronsonului de metrou din Drumul Taberei se va realiza, cel mai devreme, in primul semestru al anului 2018.

Cel putin 16 oameni au murit si alti 23 au fost raniti in tornade in SUA

Cel putin 16 oameni au murit si alti 23 au fost raniti in ultimele 48 de ore din cauza tornadelor care au afectat Florida, Mississippi, zone din Georgia si Alabama, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )