Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc, unde au fost minus opt grade

B1 B1,
Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc, unde au fost minus opt grade

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius, relateaza Agerpres. Potrivit meteorologilor de. continuă pe B1

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius. Potrivit meteorologilor de la statia meteo.

Harghita: Minus 8 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius, transmite Agerpres.

Minus 8 grade Celsius la Miercurea Ciuc, unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din acest an a fost inregistrata luni la Miercurea Ciuc, unde mercurul din termometre a coborat pana la minus opt grade Celsius.

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, a fost inchisa. Drumarii se tem de ninsori

Transalpina, drumul aflat la cea mai mare inaltime din tara, a fost inchis incepand de ieri de catre Sectia Drumurilor Nationale Targu Jiu. in prezent se mai poate circula doar pana in zona Ranca.

VIDEO Cea mai mica locuinta din Londra a fost vanduta cu 275.000 de lire. Casa este o fosta florarie si are 17 metri patrati

Cea mai mica locuinta din Marea Britanie a fost vanduta pentru suma de 275. 000 de lire, dupa ce anuntul a devenit viral pe internet. Fosta florarie are doar 17 metri patrati si este de cinci ori mai mica decat o casa cu dimensiuni normale, potrivit The Telegraph.

Vineri, cea mai redusa lichiditate din ultimele trei saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis vineri in scadere, cu cea mai redusa lichiditate a pietei din ultimele trei saptamani, dezmortita de actiunile din energie si titlurile Erste EBS), in timp ce transferurile cu titlurile Fondul Proprietatea FP) s-au situat la minimul unei perioade de o luna, potrivit Mediafax.

Romania trece la ora de iarna in aceasta noapte. Maine va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore

Romania trece la ora de iarna in aceasta noapte, iar ziua de maine va fi, asadar, cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore. in aceasta noapte, ora 4. 00 devine ora 3. 00, asadar, dormim cu o ora in plus. Tar.

Conde Nast Traveler a desemnat cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Publicatia Conde Nast Traveler a acordat anul acesta titlul de cea mai frumoasa insula din lume unei bucati de pamant care adaposteste una dintre minunile naturale ale lumii incluse in patrimoniul UNESCO.

COD GALBEN DE NINSOARE: Mai multe judete din tara, sub avertizare

Capitala si judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Calarasi si Ialomita sunt, de sambata seara, pana duminica, la ora 01. 00, sub avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic, stratul de zapada care se va depune in aceste zone putand ajunge la zece.

Asezarea umana preistorica aflata la cea mai mare altitudine din lume a fost descoperita in Muntii Anzi

Oamenii traiau la altitudini de aproape 4. 500 de metri in Anzii peruani in urma cu peste 12. 000 de ani, cu aproape un mileniu mai devreme decat au crezut anterior oamenii de stiinta, potrivit unui studiu publicat joi in Statele Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )