Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conde Nast Traveler a desemnat cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Adevărul Adevărul,
Conde Nast Traveler a desemnat cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Publicatia Conde Nast Traveler a acordat anul acesta titlul de cea mai frumoasa insula din lume unei bucati de pamant care adaposteste una dintre minunile naturale ale lumii incluse in patrimoniul UNESCO. continuă pe Adevărul

Ea este cea mai frumoasa romanca. Ce a promis ca va face pentru Romania la Miss World

Castigatoarea titlului Miss World Romania 2014, Bianca Fanu, a fost acceptata oficial sa reprezinte Romania la editia din acest an a competitiei internationale de frumusete Miss World 2014, eveniment care.

Simona Halep: Felicitari, Serena! Esti cea mai buna!

Simona Halep a fost invinsa in finala Turneului Campioanelor de Serena Williams 6-3, 6-0), iar la finalul partidei a avut numai cuvinte de lauda la adresa adversarei. Felicitari, Serena! Esti cea mai buna si vei termina inca o data anul pe locul unu, a precizat Halep.

Record de temperatura: cea mai geroasa noapte de toamna din ultimii 30 de ani, in judetul Botosani

Meteorologii botosaneni spun ca noaptea trecuta a fost inregistrat de termometre un record de temperatura. Este vorba de cea mai geroasa noapte de toamna din ultimii 30 de ani in judetul Botosani. in ultimele doua zile a nins abundent la Botosani.

25 octombrie 2014, ziua cu cea mai timpurie depunere de zapada din Bucuresti. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Chiar daca in Romania s-au inregistrat ninsori si mai devreme de 25 octombrie, ziua de sambata va ramane in istoria masuratorilor meteo ca fiind cu cea mai recenta depunere de zapada in Capitala. Specialistii au anuntat ca vremea rece se va mentine rece pana miercuri, dupa care temperaturile se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada.

Romania trece la ora de iarna in aceasta noapte. Maine va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore

Romania trece la ora de iarna in aceasta noapte, iar ziua de maine va fi, asadar, cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore. in aceasta noapte, ora 4. 00 devine ora 3. 00, asadar, dormim cu o ora in plus. Tar.

Cea mai mare pata solara, vizibila cu ochiul liber pe suprafata Soarelui

In aceasta perioada, oamenii pot vedea cu ochiul liber cea mai mare pata solara de pe suprafata Soarelui, din ultimii 24 de ani, informeaza washingtonpost. com, citat de Mediafax.

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, a fost inchisa. Drumarii se tem de ninsori

Transalpina, drumul aflat la cea mai mare inaltime din tara, a fost inchis incepand de ieri de catre Sectia Drumurilor Nationale Targu Jiu. in prezent se mai poate circula doar pana in zona Ranca.

Cum se prepara cea mai gustoasa conopida murata

E anotimpul muraturilor. Vie ca sunt gogonele, fie ca e vorba de varza sau gogosari, gospodinele sunt ca furnicutele prin bucatarie. Noi iti propunem reteta pentru cea mai gustoasa conopida murata.

Romania se pregateste de ora de iarna: ziua de duminica va fi cea mai lunga din an

Romania va trece, in noapte dintre sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, iar ziua de 26 octombrie va fi cea mai lunga din an.

VIDEO Cea mai mica locuinta din Londra a fost vanduta cu 275.000 de lire. Casa este o fosta florarie si are 17 metri patrati

Cea mai mica locuinta din Marea Britanie a fost vanduta pentru suma de 275. 000 de lire, dupa ce anuntul a devenit viral pe internet. Fosta florarie are doar 17 metri patrati si este de cinci ori mai mica decat o casa cu dimensiuni normale, potrivit The Telegraph.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )