Libnet.ro
UNICEF

15:15

Momente de panica intr-un magazin din SUA! Un barbat a incercat sa rapeasca o fetita de patru ani, sub privire disperate ale mamei acesteia (VIDEO)

B1 B1,
Momente de panica intr-un magazin din SUA! Un barbat a incercat sa rapeasca o fetita de patru ani, sub privire disperate ale mamei acesteia (VIDEO)

Un barbat a avut o tentativa de a rapi o fetita de patru ani se sub ochii mamei sale. Totul s-a intamplat intr-un magazin din Statele Unite ale Americii, potrivit lefigaro. fr. O femeie statea. continuă pe B1

Momente de panica pentru niste turisti din Florida! Un aligator a aparut din senin in apa in care se scaldau (VIDEO)

Amatorii de scaldat din Florida au suferit un soc in momentul in care, de nicaieri, a aparut un aligator, potrivit unui filmulet postat de blick. ch. Turistii care isi vedeau linistiti de.

Incendiu puternic intr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. Un barbat a ajus la spital

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta dimineata intr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei.

Proprietara unui magazin din Cluj, injunghiata de un client nervos

Proprietara unui magazin din Cluj a fost injunghiata de un client aflat in stare de ebrietate. Barbatul s-a enervat in timp ce era servit cu mezelurile pe care le ceruse, potrivit Romania.

Lionel Messi, surprins la ruleta intr-un cazinou din Bahamas

Cu putine ore inainte de a fi condamnat in Spania la 21 de luni de inchisoare, pe care insa nu le va ispasi niciodata in spatele gratiilor, Lionel Messi a fost surprins incercandu-si norocul la ruleta intr-un cazino din Bahamas, acolo unde isi petrece vacanta alaturi de familie.

Moment socant intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei. Ce a urmat

Un moment socant s-a petrecut intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei, in plina slujba, i-au ridicat trupul si l-au dus la necropsie. Scena a avut loc sub privirile.

Barbatul care si-a injunghiat iubita intr-o cofetarie din Ploiesti, arestat

Barbatul care si-a injunghiatlunifosta iubita intr-o cofetarie din Ploiesti, cauzandu-i mai multe rani in zone vitale a fost arestat preventiv, marti, prin decizia Tribunalului.

Tensiuni in SUA. Barbat de culoare ucis de un politist la periferia orasului american Minneapolis in timpul unui control rutier

Un politist a ranit mortal, prin impuscare, miercuri seara, un barbat de culoare, in timpul unui control rutier la periferia orasului Minneapolis, relateaza Reuters. Barbatul a murit dupa ce a fost transferat la un spital, a precizat politia.

Marine Le Pen, despre alegerile prezidentiale din SUA: Daca as fi cetatean american, as vota cu oricine in afara de Hillary Clinton

Presedinta Frontului National din Franta, Marine Le Pen, a afirmat ca, daca ar fi cetatean american, l-ar vota pe republicanul Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite .

Descoperire uluitoare intr-un templu din China. Arheologii anunta ca ar putea fi vorba de ramasite ale lui Buddha

Un fragment de craniu care i-ar fi apartinut lui Buddha Siddhartha Gautama, fondatorul budismului, a fost descoperit intr-o cripta aflata sub un templu din orasul Nanjing, conform unui material publicat luni de.

Scene de groaza intr-un spital din Targoviste! Doua grupuri rivale s-au luat la incaierare cu sabiile (VIDEO)

Scene de groaza in Spitalul din Targoviste, acolo unde a avut loc o bataie cu sabii intre doua grupuri rivale. Martorii spun ca a fost, de fapt, o continuare a unei incaierari din oras,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )