Libnet.ro
UNICEF

18:45

Momentul in care cele trei propulsoare ale unei nave spatiale s-au desprins una de alta si s-au intors singure la sol (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Momentul in care cele trei propulsoare ale unei nave spatiale s-au desprins una de alta si s-au intors singure la sol (FOTO, VIDEO)

Compania americana SpaceX a reusit performanta dea-si recupera toatepropulsoarele rachetei pe care o trimisesein spatiu, cele trei propulsoare aterizand exact in punctele desemnate. Planul. continuă pe B1

CE Under 21: Cum se poate califica Romania in semifinale si care sunt scenariile nefavorabile - Toate calculele din cele trei grupe

Echipa Romaniei are sase puncte si este liderul Grupei C dupa primele doua meciuri disputate la Campionatul European de tineret. Un singur punct ii despart pe tricolori de calificarea in semifinalele competitiei si la Jocurile Olimpice din Japonia 2020. Scenariile se complica insa daca echipa pregatita de Mirel Radoi va fi invinsa de Franta. Intra in material pentru a vedea toate calculele din cele trei grupe.

Trei institutii ale statului organizeaza o actiune de verificare pe litoral

La initiativa Ministerului Turismului, a fost organizata o actiune de verificare pe litoral la care s-au alaturat si echipe de control din cadrul Ministerului Apelor si Padurilor-Administratia Nationala Apele Romane si din cadrul Garzii Nationale de Mediu, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )